Info

Saapuminen Festiva Magicaan omalla ajoneuvolla tai julkisilla

HELSINGISTÄ TULTAESSA (matkaa alle 90 km, kesto n. 1 h): Helsingistä ajetaan E18 -moottoritietä Turkuun päin n. 73 km ja käännytään liittymästä nro 21 Karjalohjalle. Jatketaan tietä nro 1072 noin 7 km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Karjalohjalle. Tästä matkaa Festiva Magicaan ja Vanhaan Passiin enää noin 10 km.

TURUSTA TULTAESSA (matkaa reilu 100 km, kesto n. 1,5 h): Turusta ajetaan E18-moottoritietä Helsinkiin päin n. 90 km ja käännytään liittymästä nro 20 Karjalohjalle. Tietä nro 104 jatketaan noin 8 km Sammattiin, josta viitoitus Karjalohjalle. Matkaa Sammatista Festiva Magicaan ja Vanhaan Passiin noin 10 km.

Yleiset kulkuyhteydet:
• 
Linja-autot kulkevat Helsingistä Lohjalle ja Lohjalta Lohja Spahan Karjalohjalle säännöllisesti. Helsingistä linja-auto lähtee Kampin linja-autoasemalta. Suosittelemme tarkistamaan sopivat vuorot matkahuollon nettisivuilta ennen matkaanne: www.matkahuolto.fi
• Lisätietoa linja-autoreiteistä ja aikatauluista löydätte: https://reittiopas.matkahuolto.fi
• Linja-autopysäkki sijaitsee n. 600 metrin päässä.

Pysäköinti
Vanhan Passin piha-alueen pysäköinti on varattu esiintyjien ja näytteilleasettajien autoille. Varsinainen pysäköintialue on Karjalohjan koulun pihalla, 1,6 km päässä. Osoite: Koulukuja 10, 09120 Karjalohja. Koululta on minibussikuljetus tapahtumaan ja takaisin ruuhka-aikoina.
Jos tulette isommalla porukalla, muu seurue kannattaa jättää ensin festivaalialueelle.

Kysy neuvoa, autamme mielellämme!

Info: 040-729 3416

Maksutavat Festiva Magicassa

Suosimme korttimaksamista Infopisteessä ja Kahviossa, mutta käteinenkin käy.

Infopisteessä voit maksaa pääsyliput, yöpymiset, Celestial Aura Healing hoidot (50 min/50€), myynnissä on myös Festiva Magica t-paitoja ja kangaskasseja.

Näytteilleasettajat suosivat käteistä, korttimaksut eivät välttämättä toimi katvaisen mobiilidata-alueen vuoksi.

Yöpyminen

Festiva Magicassa voit yöpyä eri tavoin

Omalla teltalla

Vanhan Passin piha-alueella on mahdollista yöpyä omalla teltalla. Telttapaikan hinta on 15€. Alueella on käytössä wc:t ja suihku Tatamisalin yhteydessä.Osta telttapaikka lippukaupasta.

Hotellimajoitus Lohja Spassa

Mikäli toivot yksilöllisempää majoitusta, vain 500 metrin etäisyydellä olevasta Lohja Spa:sta voi varata 1hh ja 2hh huoneita.
Yhteystiedot: myynti@lohjaspa.fi / puh 03060840 (ma-pe klo 8-17)
www.lohjaspa.fi

Patjalla yhteismajoituksessa

Vanhan Passin Tatamisalissa voit yöpyä yhteistilassa patjalla pe- la ja la-su yön hintaan 20 €. Omat liinavaatteet mukaan.

Osta patjamajoitus lippukaupasta.

Koulumajoitus

Kyseessä on Karjalohjan koulun liikuntahalli. 1,5 km matkan päässä. Sieltä on minibussikyyti tapahtumaan. Mukavuuksia ei ole kuin wc. Oma patja ja petivaatteet mukaan. Koulumajoitus avataan tapahtuman ohjelman päätyttyä ja suljetaan ohjelman alkaessa. Eli koululla ei voi majailla tapahtuman aikana.
Osoite: Koulukuja 10, 09120 Karjalohja.
Hinta 10€/yö.
Osta koulumajoitus lippukaupasta.

Mikä on Festiva Magica?

Festiva Magica kokoaa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna mm. mystiikan, henkisen kasvun, vaihtoehtoisen hoitojen ja luonnonlääkinnän osaajat yhteen Karjalohjalle. Paikkana toimii idyllinen 1800-luvulta peräisin oleva matkailumaatila Vanha Passi.

 

Festiva Magicassa on kymmeniä näytteilleasettajia, useita luennoitsijoita, musiikkiesityksiä, meditaatioita, työpajoja ja ennen kaikkea samanhenkisiä ihmisiä!

Rakennamme liikkuvaa konseptia – samaan tapaan kuin sirkus tai tivoli, joka kiertää maata – joten tässä on mahdollisuus lähteä mukaan uniikkiin tapahtumakonseptiin, joka tulee vierailemaan useammassa suomalaisessa kaupungissa tulevina vuosina.

Viime kesänä aloitimme Karjalohjalta. Joulukuussa 2022 oli Yule-tapahtuma Jyväskylässä ja maaliskuussa 2023 vierailimme Lappeenrannassa. Tänä vuonna Festiva Magica tullaan järjestämään vielä Vaasassa 4.-5.11.2023 ja Jyväskylässä 9.-10.12.2023.

Festiva Magica keskittyy juurevaan elämän mystisyyden juhlimiseen ja tutkimiseen sekä luonnonmukaiseen, kokonaisvaltaiseen voimaantumiseen! Tapahtumaan kuuluvat niin musiikki, performanssi, luennot, työpajat ja mielenkiintoiset näytteilleasettajat tuotteineen ja palveluineen.

Karjalohjan lämminhenkisin tapahtuma Festiva Magica 28.-30.7.2023 Vanhassa Passissa, Mikolanraitti 9, 09120 Karjalohja – tule mukaan!

Liput
• Pe klo 18-22: Valo tulee Pohjolasta Party! 20€
• Pe-Su: 80€
• La-Su : 60€
• La klo 11-22: 40€
• Su klo 10-17: 35€

Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Järjestäjänä on Jyväskyläläinen hyvinvointiosuuskunta Mandalatalo. www.mandalatalo.com

Yhteystiedot:
Antti Häyhä, 040-7293416,
antti@mandalatalo.com, info@magicafest.com

Pressimateriaali: Google Drive

 

Festiva Magican

Symbolien merkitys

Triquetra on Pyhän kolminaisuuden symboli. Joissakin perinteissä sitä käytetään edustamaan mielen, kehon ja sielun välistä yhteyttä. Kelttiläisissä perinteissä sitä käytetään yleisesti kolmen maan, meren ja taivaan valtakunnan symbolina.

Kolminkertainen kuu edustaa kolmea kuun vaihetta: kasvava, täysi ja laskeva. Se tunnetaan myös kolminkertaisena jumalattarina, ja sitä käytetään usein edustamaan kolmea naiseuden vaihetta: neito, äiti ja isoäiti.

Triskele on ollut symbolina useissa eri paikoissa ja eri aikakausina, se yhdistetään erityisen vahvasti kelttiläiseen taiteeseen rautakauden aikana. Kristinuskon piirissä triskele on Jumalan kolminaisuuden symboli.

Ankh on muinaisegyptiläinen ”elämää” tarkoittava hieroglyfimerkki, jota käytettiin egyptiläisessä taiteessa symboloimaan elämää.

Jerusalemin risti on heraldinen risti ja kristillinen ristimuunnos, joka koostuu suuresta rististä, jota ympäröi neljä pienempää kreikkalaista ristiä, yksi kussakin kvadrantissa. Sitä käytettiin Jerusalemin kuningaskunnan tunnuksena ja vaakunana 1280-luvulta lähtien.

Lomitettuja borromelaisia renkaita käytetään edustamaan kolminaisuuden ykseyden ajatusta ja yhden Jumalan palvontaa.

Nummela Thai Kitchen

Festiva Magicassa 28.-30.7.2023