Työpajat

Festiva Magicassa on lukuisia työpajoja

Työpajat

Työpajoihin ilmoittautuminen Infopisteessä. Maksu työpajan vetäjälle. Ole ajoissa paikalla.

Maitri

La klo 13.30-15.15: Yhteys feminiiniseen voimaasi, työpaja naisille (1h 45min / 10€) Tatamisali

Olen erityisen inspiroitunut työskentelemään naisten kanssa ja pidän erilaisia naisten kursseja, joissa voidaan avautua omalle ainutlaatuiselle naiseudelle turvallisessa ilmapiirissä. Tässä työpajassa pääset tuntemaan oman feminiinisen voimasi ja vahvistamaan sitä toisten naisten kanssa. Keskitymme työpajan aikana naisen tärkeisiin voimakeskuksiin sydämeen ja lantioon. Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän naiseuden temppeliin!
 

Vera Schmid

La klo 15.30-17.00: Uskalla käyttää lahjojasi ja elää Elämäntehtävääsi -työpaja (1,5 h / 20€) Tatamisali

Uskalla käyttää lahjojasi ja elää elämäntehtävääsi -työpaja on energeettinen tila, jossa sinulla on mahdollisuus luoda kokemuksesi elämästä uudelleen. Saat tiputtaa vanhoja uskomuksia harteiltasi siitä, mihin sinä pystyt ja mikä sinulle on mahdollista. Veralla on taito nivoa hyvin hienovärähteistä energiaa fyysinen maailman käytäntöön ja tämä työpaja onkin paikka, jossa sinä saat vastaanottaa kirkasta selkeyttä omasta polustasi ja samalla ymmärtää, miten tuota kirkkautta voi tuoda tämän maailman väreiksi ja käytäntöön. 
 
Työpajassa tapahtuu taikaa. Se koskettaa sinua siihen kohtaa Aitoa Itseä, joka tietää aina kaikki vastaukset. Vera johdattaa sinut lempeästi sisäiselle tutkimusmatkalle kokemaan aidon yhteyden korkeimpaan Itseesi yhdessä muiden kanssa. Sydämestä tervetuloa!

Michael Schirmer

La klo 17.30-19.30: Parantava äänen työpaja (2 h / 30€) Tatamisali

Ääniparannus pohjautuu luonnolliseen äänen käyttöön ja ajan saatossa muodustuneisiin ihmisäänenkäyttötekniikoihin. Tekniikoista esimerkkinä shamanistinen ääni mm. intiaanikulttuurien tekniikat, joiku, itkulaulu sekä  äänenmuodostustekniikat kuten tiibetiläinen ylä-äänilaulu ja harmoninen laulu. 

Ihmisäänellä on kaksi perustavanlaatuista vaikutusta, jonkin purkautuminen tai jonkin ylläpitäminen. Kun satuttaa itsensä yleensä pääsee myös ääni suusta, huuto, itku tai voimasana. Ne auttavat purkamaan ”väärää” värähtelyä, eli helpottavat kipua. Fyysistä ja emotionaalista kipua. Harmonisella intentiolla ja äänenkäytöllä taas voidaan pitää yllä juuri sitä – harmoniaa ja hyvinvointia kehossa. 

Tärkeä seikka ihmisäänen käytössä on intentio. Miten käyttää ääntä, mitä ajattelee ja tuntee, kun käyttää ääntä. Oma ääni vaikuttaa itsensä lisäksi myös ympäristöön. 

Taiteellisesta esiintymisestä tiedämme, että äänessä voi olla vahva tunnelataus. Tietoinen äänityöskentely aina vaikuttaa myös tunne-elämään, tasapainottaen ja harmonisoiden tunteita – ja sitä kautta myös ajatusmaailmaa. 

Keho ja mieli toimivat instrumentteina luonnolliseen hyvinvointiin sekä syvään itsetuntemukseen – henkilön niin halutessa. 

 

Lana Lavanina

La 19.45-20.45: Tantra-työpaja naisille (2 h / 30€) Tatamisali

Sisäinen Jumalattaresi on täysin linjassa sisimpäsi kanssa ja täysin omassa voimassaan, hän on tunteikas ja aito <3

Tervetuloa voimaantumaan tantra-työpajaan <3
Ohjelma rakentuu joogan, pranayaman,ja tantran ympärille.
Oletko sinä valmis ottamaan hyvinvointisi ohjat omiin käsiisi ja alkamaan elää täyttä elämää, naisena ja jumalattarena?
 

Olet askelen lähempänä omaa voimaasi.

Tunnet miten elinvoimasi alkaa virtaamaan kehossasi ja mielesi on rauhallisempi ja selkeämpi.

Saat kokea yhteyden sydämeen ja aitoa läsnäoloa.

Tule mukaan voimaantumaan ja kokemaan täydellistä läsnäoloa.

Annetaan sielusta asti tulla ulos kaiken minkä on tarpeen tulla. Kevennetään oloa tunteiden purkaus harjoituksilla. 

Erilaiset lempeät harjoitukset avaavat pranan virtauksia, elinvoima pääsee liikkumaan vapaasti. 

Saamme tuntea enemmän tilaa ja iloa kehossa. Hengitys muuttuu syväksi ja pitkäksi ja mieli selkenee.

Ohjelmaan kuuluu: jooga, pranayama=hengitysharjoituksia, tunteiden purku tanssin ja musiikin avulla, lempeät tantra-harjoitukset ja ohjattu meditaatio/rentoutuminen.

Ilmoittautumiset: Infopisteeseen tai suoraan Lanalle:  lana@lanaprana.fi

Meri Irindira Nikula

Su klo 11.00-12.30: Kohtutietoinen äänenkäyttö -työpaja (1,5 h / 20€) Tatamisali

Äänitaiteilija ja parantavan äänen kanava Meri Nikula saapuu pohjoisesta pitämään Meditatiivisen Konsertin / Hoitavan Äänimatkan. Merin parantava ääni koskettaa, fyysisesti ja henkisesti, avaten sinut uusille oivalluksille elämässäsi. Kanavoitu, kerroksellinen laulu, rumpu ja kristallimaljat vievät sinut sisäiselle matkalle oman sielusi maisemaan.

Merin lävitse virtaava energia on hyvin puhdasta ja korkeavärähteistä. Samalla elävä yhteys maahan juurruttaa ja on valtava voiman lähde. Tässä hyvin kirkkaan ja samalla erittäin fyysisen energian kanavassa yhteys naiseuden ytimeen, omaan fyysiseen ja henkiseen kohtuun, luovuuden kehtoon, puhdistuu ja aktivoituu. Rakastava suhde itseen, valoineen ja varjoineen, on lähtökohta oman todellisen voiman herättämiseksi. Merin äänimatkat käynnistävät usein eheyttävän prosessin jonka vaikutus jatkuu pitkään. 

Vasu Yogi

Su klo 13.00-15.00: Vinyasa Flow jooga (2 h / 30€) Tatamisali

Magica festivaaleilla Swayambar Singh Rawat (Vasu Yogi), Intia johdattaa osallistujat dynaamisen Vinyasa Flow joogan avulla mm. aurinkotervehdyksen eri tasoille.

Vinyasa joogassa asanat etenevät sujuvasti synkronoiden hengityksen sekä liikkeet, tämä kombinaatio puolestaan puhdistaa kehoa sekä poistaa energiatukoksia.

Tunti etenee vaativuudeltaan toiselle sekä viimein loppurentoutukseen.

Kokonaisuudessaan kesto on 2 tuntia, ja se pidetään englannin kielellä.
Oma matto mukaan! 
Workshop maksetaan käteisellä tunnin pitäjälle, tämä kahden tunnin mittainen joogahetki maksaa 30 euroa. 

Merja Valve

Su 15.15-16.45: Liike-äänimeditaatio (1,5 h / 20€) Tatamisali

Hoitavien konserttien lisäksi Merja pitää liike&äänimeditaatiota Soiva Minä- heimossa. Festiva Magicassa sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan tätä työpajaa, missä .pääset linjautumaan alkulähteen rytmiin sisäsyntyisen liikkeen sekä sielun äänen johdattelemana. Lopuksi yhdistymme yhteiseen sointiin ja rentoudumme. Merja kouluttaa Sound Healingia ja valmentaa elämään ytimestään käsin. Häneltä löytyy aiheesta myös verkkokursseja ja Soiva Minä-heimo. Kirja Voimaannuttava on valmisteilla. Festiva Magicassa voit ostaa häneltä soivia äänimaljoja sekä kosheja.

https://joogaava-musiikinmaisteri.fi