Työpajat

Festiva Magicassa on lukuisia työpajoja, osa on ilmaisia, osa maksullisia.

Työpajat

Työpajoihin ilmoittautuminen Infopisteessä. Maksu työpajan vetäjälle. Ole ajoissa paikalla.

Launtain workshopit

TATAMISALI

• Anna-Maija Tiainen / Sieluntaikaa
La klo 11:30-12:50 Sisäisen lapsesi kanssa -työpaja (0€)

Tervetuloa työpajaan kohtaamaan sisäinen lapsesi ja työskentelemään hänen kanssaan! Sisäiseen lapseen on tallentunut kaikki haavamme, kaikki kokemamme vääryydet ja loukkaukset. Hänelle tärkeintä on pitää meidät turvassa, ja se voi ilmetä meissä aikuisissa esim. ylimitoitettuna reagoivuutena, itsesabotointina, kyvyttömyytenä toteuttaa täyttä potentiaaliamme, asioiden loputtomana lykkäämisenä, puskemalla itseään äärirajoille esim. työssä, suorittamalla elämää, hakeutumisena toistuvasti satuttaviin ihmissuhteisiin, tai vaikeutena toteuttaa jotain itselle tärkeää elämässä.

Haavoittunut sisäinen lapsi torppaa meidän haaveemme ja mahdollisuutemme tai vaurastumisemme, jos kokee tulevansa jollain tavalla uhatuksi. On kuitenkin mahdollista kehittää turvallinen sisäinen äiti, joka ravitsee sisäistä lasta uuteen eloon! Sisäinen äiti antaa lapsiosallemme turvaa ja mahdollisuuden kokea rakkaudellista yhteyttä. Näin matkaamme kohti todellista aitoa luonnollista itseämme.

Erilaisten harjoitusten kautta sisäinen lapsemme tulee kohdatuksi, lohdutetuksi ja hän ymmärtää että satuttaneet asiat ovat jo menneisyydessä!

Anna-Maija on sisäisen lapsen kanssa työskentelyn kokemusasiantuntija ja tuntee sydämen asiaksi auttaa muitakin kehittämään ravitsevaa ja parantavaa yhteyttä sisäisen lapsensa kanssa. Hän on myös henkinen valmentaja, energiahoitaja ja Tunteet ja syöminen- valmentaja.

Lämpimästi tervetuloa!

www.sieluntaikaa.com

• Annika Schauman /Ilon Valovoima

La 29.7.23 klo 13.00 – 14.30  BodyMindSoulFullnes-työpaja (15 e)

Nyt On Sinun Vuorosi Loistaa

Yhdisty aitoon sydänitseesi, omaan voimaasi – ota hyvinointisi ohjat omiin käsiisi. Tule kokemaan bodymindsoulfullnes-läsnäolo ja ota yksinkertainen voimaantumismalli omaksesi – tunnet elinvoiman virtauksen, mielen kehon ja sielun läsnäolon.

• Koetaan aitoa sydänyhteyttä – ilon valovoima
• Annetaan tulla ulos kaiken mitä ei  enää tarvita
• Keskitytään syvenevään hengitykseen – koetaan mielen rauhoittuvan
• Tiedostetaan keho mieli ja sielu – sydänkoherenssin virtaus
• Tunnetaan ilo kehomielessä  – aito sydäntietoisuusläsnäolo
• Äänimaljarentoutuksen voima

Ohjelmassa  erilaisia, yksinkertaisia lempeän vahvoja tietoinen hengitys- liikeläsnäolo- rentous- ja irtipäästämisharjoituksia sekä purkava että  maadoittava ääni kuin myös hoitava  määrätietoinen läsnäolokosketus

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi – tule sellaiseksi kuin olet. Oma vesipullo suotava.

Halutessasi voit myös ilmottautua ennalta:
schauman.annika at gmail.com tai wats up tg puh 040 7606 285

On Sinun Vuorosi Loistaa – Bmsf  auttaa sinua tiedostmaaan oma aito tsesi, tapasi olla elää  ja ilmentää itseäsi, kuuntelemaan intuitiotasi, sisäistä ohjaustasi.

Bodymindsoulfullness-sydäntietoisuusläsnäolo auttaa  kehoa ja mieltä rentoutumaan – Sinua vähin erin löytämään ja ilmentämään aitoa itseäsi, tunnistamaan, antamaan anteeksi ja vapauttamaan kehomieleen sitoutuneita elämäniloa rajoittavia tunteitasi – niin  pienempiä kuin mahdollisia isompiakin traumojasi.

Bmsf  on pitkän, 25 vuoden oman Ilon Valovoima kehityspolkuni varrella koulutusteni ja käytännön,  paikallisen asiakas-, koulutus- ja tyhy-valmennustyön, kautta kehittynyt toimintamalli. Olen myös mm NLP- Shindo- & Life coach ja Rentoutusterapeutti.

Nyt on koittanut Juha Tapionkin laulun mukainen Toinen Aika – jota on valitettavasti vaikea löytää edes Youtubesta, saatika että sitä yksikään radiokanava soittaisi. Kaksikin live-versiota siitä yhä on siellä, etsipä ja kuuntele.

Ilon Valovoima
Annika Schauman
NLP-Shindo-&Life coach, Rentoutusterapeutti
Mikkeli
www. Shindo.fi

• Erkki Lehtiranta: Sinun syklisi henkisen astrologian valossa
La klo 15.00-17.00 Tatamisali 
(20€)

Tule oppimaan syklejä*! Tässä workshopissa tutkitaan henkisen astrologian valossa osallistujien kartoilta löytyviä merkittäviä oman ikäkautesi astrologisia syklejä, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt! Astrologiset syklit antavat tietoa elämän luonteesta ja rytmiikasta. Maallinen kulkumme helpottuu, kun tunnemme taivaalliset askelmerkit.

Huom. Mikäli mahdollista, lähetä syntymätiedot etukäteen – etu- ja sukunimi, pvm, tarkka kellonaika, fyysinen paikkakunta + nykyinen asuinkunta > info@smilingstars.fi tai whatsapp: 0400761939.

• Maitri Tantrika – Shakti; työpaja naisille (15€)

PIKKUTELTTA

• La klo 12.00-14.00 Iris Noesis Soihtusydän & Johanna Crow – Rakkauskylpy -työpaja (10€)

Rakkauskylpy on rakkauden virtaa sisäänpäin ja ulospäin. Rakkauden hengitystä. Rakkautta kehollesi, energiakentällesi, sydämellesi sekä rakkautta kanssakulkijoillesi. Lempeät harjoitukset ja energiahoito kuljettelevat sinua pehmeän vahvasti kohti ydintäsi, kohti sydämessäsi olevaa keskusta. Kohti sitä, mitä me olemme syvimmillämme: Rakkautta. Työpajan kesto on noin 2 tuntia. Ensimmäisen tunnin aikana kohdistetaan huomiomme sisäänpäin; toinen tunti käytetään toistemme lempeään kohtaamiseen.

Otathan mukaasi joogamaton tai viltin, jonka päällä sinulla on miellyttävää makoilla. ’Työpajaa ohjaamassa Rakkauden Jumalattaret Johanna ja Iris. Kaksi ihmeellistä, sydämestä käsin elävää feminiinienergian ilmentymää.

• La klo 15.00-16.00 Maiju ’Nueme’  Nurmesniemi – Energisoiva 12 chakrameditaatio (0€)

Ohjaan kehoa lempeän voimakkaasti herättelevän ja energisoivan kundaliinienergiaa nostavan hengitysharjoituksen, rakkaudellisen manifestaatio-meditaation sekä 12:n chakran tasapainotuksen kaikki yhdessä sulavassa flow:ssa.  Kaikki harjoituksen osaset kuuluvat jokapäiväiseen elämääni, jonka ne ovat mullistaneet positiivisella tavalla. Haluan että sinäkin saat mahdollisuuden oppia ja integroida ne omaan arkeesi, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Harjoitus sopii kaikille, kun kunnioitat omia rajojasi.  Olet Rakas. Olet tervetullut. Olet turvassa.  

www.mandalatalo.com
Maiju Nurmesniemi
Reiki- ja NLP-Master, funktionaalinen ravintoneuvoja, avantgarde-noita ja intergalaktinen aatelinen 
*Noblesse oblige*


SUNNUNTAIN workshopit

TATAMISALI

• 10-11.30 Anja Kadziolka – Shamanistinen täydenkuun seremonia (20€)

Täydenkuun energioissa ja kesän lämmittämissä kehoissa on upea hetki puhdistua. Puhdistaa energioita kaikesta vanhasta. Keventyä ja rentoutua syvästi. Siirtyä upeaan päivään raikastuneena ja aktivoituna, sillä puhdistus jättää aina tilaa uudelle. Uudelle kirkkaudelle, alkuvoimalle ja uusien kanavien aktivoinnille ja avaukselle. Pyydetään oppailta, Isä Taivaalta ja Äiti Maalta sitä aktivointia, mitä juuri sinun kehosi juuri nyt tarvitsee. Luvassa on voimakkaasti puhdistava ja voimaannuttava seremonia.

• 11.30-13.15 Samuli Perälä – Onnellisen elämän salaisuus (20€)

• 13.45-15.45 Antti Aalto – Kristallimaljakonsertti (Vapaaehtoinen maksu 5-10€)

• 16.00-17.00 Minna Kokki / Kaunis hetkesi – intuitiivinen luento juuri tähän hetkeen (10€)

 

PIKKUTELTTA

• Su klo 11.00-13.00 Merja Kallunki: Breathwork for Release- seremonia ja hengitystyöskentely (15€)

Tässä workshopissa yhdistän lyhyen irtipäästämisseremonian ja hengitystyöskentelyn.

Hengitysharjoitus on vahva kehollinen työskentelymuoto, jolla on mahdollista tuoda tunteita, varjoja ja traumoja tietoisuuteen tarkasteltavaksi. Hengitys on vahva yhdistäjä elämän ja kuoleman välillä. Hengityksen aikana käytän rumpua ja helistintä, jotka värähtelevät kehossa. Vaikuttava, pidetty harjoitus, joka laajentaa tietoisuutta, inkarnoi kehoon, rauhoittaa hermostoa ja rentouttaa kehoa. Seremonialla nostamme tietoisuuteemme ja vapauttamme sen, mistä toivomme pääsevämme eroon. 

Aloitamme workshopin seremonialla – kirjoitamme ylös mitä emme enää tarvitse ja pyydämme Universumilta sitä, minkä koemme olevan meille hyödyllistä. Lähetämme pyynnöt Universumiin polttamalla paperit, jonka jälkeen laskeudumme keholliseen työskentelyyn. 
Seremonia kestää 30 mun ja hengitystyöskentely 45 min ja 15 min renotutuksen. Workshop on kokonaisuutena 2 h sisältäen lyhyet alku- ja loppukeskustelut ✨

Huom! Jjoogamatot, tyynyt ja viltit ovat enemmän kuin tervetulleet mukaan, voin myös ottaa itse muutamia mukaan.

Maksu käteisellä tai MobilePay.

 

• Su klo 13.30-16.30  Anu Hämäläinen (Rakkauden Talo): Rapé seremonia. (40€) TÄYNNÄ!

HUOM! TYÖPAJA TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonotuslistalle laittamalla meiliä: anu.rakkaudentalo@gmail.com
 
Kesto 3h. 
Tervetuloa työskentelemään Amatsonin shamaanien pyhän läkkeen, rapén kanssa,  joka on hyvin voimakas energioiden puhdistaja.
 
Sen lisäksi, että rapé auttaa meitä puhdistumaan jumiin jääneistä negatiivisista energioista, se myös maadoittaa, auttaa selkeyttämään tunteita, sekä rauhoittaa ja kirkastaa mieltä. 
Rapén avulla pääsemme laskeutumaan syvälle itseemme, ja sukeltamaan puhdistavaan meditatiiviseen työskentelyyn.
 
Kenelle?
Seremonia on tarkoitettu sinulle, joka olet jo matkannut henkistä polkuasi jonkin aikaa, ja olet tottunut syvään työskentelyyn itsesi kanssa.
 
Tällä hetkellä kaipaat mahdollisesti maadoitusta, energioiden puhdistusta, ja selkeyttä sekä ohjausta elämäsi haasteisiin.
 
Mitä odottaa?
Aluksi käymme läpi tarkemmin rapén kanssa työskentelyä, ja pidämme intentioiden jakopiirin.
 
Tämän jälkeen aloitamme seremonian pyhän tilan avaamisella, ja laskeudumme työskentelemään rapén kanssa.
Työskentelyn ajan meitä ohjaa rapén kanssa työskentelyä tukeva musiikki, shamaanirumpu, sekä Valokielilaulut.
 
Seremonian aikana annamme jokaiselle myös työrauhan henkilökohtaiseen työskentelyyn, joten emme jutustele keskenämme seremonian aikana.
 
Anu pitää turvallista tilaa kaikille rauhalliseen työskentelyyn, sekä auttaa ja tekee hoitoa myös henkilökohtaisesti tarvittaessa.
 
Seremonian jälkeen pidämme vielä loppupiirin jossa käymme läpi kokemuksia. Loppupiiriä varten voit varata pientä naposteltavaa jaettavaksi kaikkien kesken.
 
Vetäjästä:
Anu Hämäläinen on työskennellyt kasvilääkkeiden kanssa tiiviisti vuodesta 2019, joista rapé on ollut yksi hänen suurimpia opettajiaan.
Anu tekee intuitiivista/shamanistista hoitotyötä, ja hänellä on paljon kokemusta erilaisten yksilöhoitojen lisäksi myös monenlaisesta seremoniatyöskentelystä.
Hän on tottunut auttamaan ihmisiä läpi prosessiensa, tarjoten rakkaudellisen ja turvallisen energiansa työskentelyn tueksi läpi vaikeidenkin kokemusten. 
Voit käydä lukemassa lisää Anusta ja hänen työstään  www.rakkaudentalo.com
 
Ennen seremoniaa:
Käy läpi intentioitasi. Miksi olet tulossa työskentelemään tämän pyhän lääkkeen kanssa?
Mitä sinulle kuuluu? Mitä tarvitset juuri nyt? Mitä asioita haluaisit itsessäsi työstää tai mistä haluaisit päästää irti?
 
 
Mukaan:
Joogamatto (jos mahdollista)
Vesipullo
Olemme teltassa, joten lämpimät rennot vaatteet ja villasukat
Viltti ja tyyny
Voimaesine alttarille halutessasi
Pientä purtavaa jaettavaksi kaikille seremonian jälkeen (ei pakollinen)
 
ILMOITTAUTUMINEN
 
Hinta: 40€ 
 
P.s. Paikkoja on rajoitetusti joten kannattaa varata paikkasi mahd.hyvissä ajoin. Ilmoittautuessa kerro jo hieman minkä asian kanssa haluaisit mahdollisesti työskennellä seremoniassa.
 
 
Yleistä:
Rapé on täysin laillinen tuote kaikkialla maailmassa.
Rapéa ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana.
Ennen rapé seremoniaa on hyvä välttää raskasta syömistä n. 2-3h.
 
LISÄTIETOA RAPÉSTA: