Näytteilleasettajien esittely

Festiva Magicassa on upeita palveluntarjoajia esillä!

Näytteilleasettajat esittäytyvät

Festiva Magican näytteilleasettajat täydentyvät koko ajan. Muutamia paikkoja vielä vapaana.

Energiakivet

www.energiakivet.eu​

Äitimaan lahja ihmiskunnalle
Tervetuloa Orgoniittipyramidien, kivien ja kristallien maagiseen maailmaan.
Teen parantajan työtä, ja  Kivet ja geometriset muodot ovat aina kiehtoneet minua, Enkelit ,Keijut ja luonnonhenget ovat tärkeä osa elämääni. Entisessä elämässäni olen toiminut Faaraon papittarena, ja pyramidit ovat tuntuneet kotoisilta , ja osa hoitoasiakkaistani tunteekin minun vievän heidät hoidettavaksi Pyramidiin 💜💜💜
Käytän kiviä mukana hoidoissa, ja haluan opastaa ihmisiä käyttämään Orgoniitteja ja kiviä osaksi hyvinvoivaa kokonaisuutta.  
Valmistan myös intuitiivisia pyramideja ja koruja. Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan huima hoitava energia 
Enkeliterkuin Nina 

TÄHTITIEDON tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten omaehtoista, tervettä elämäntapaa ja positiivisia asenteita kaikkea elollista kohtaan, sekä koota itsestään vastuunsa kantavat harrastajat yhteiseen toimintaan. 

Henkisten arvojen ja henkisen kehityksen nostaminen on perustavoitteemme. Periaatteinamme on myös uudistaa, kehittää ja edistää kansalaisten omakohtaista vastuun ottamista itsestään ja läheisistään. Tuemme kansalaisten perustuslaillista yksilön vapautta ja omaa itsemääräämisoikeutta elämään ja asenteisiin. Lujitamme käytännöllisiä terveitä elämäntapoja. 

Periaatteitamme on myös luontoa, ympäristöä ja kestävää kulutusta edistävä tilannekohtainen toiminta. Kunnioitamme jokaisen omakohtaista vilpitöntä elämänkatsomusta ja vakaumusta kaikkia elämän peruskysymyksiä ja arvoja kohtaan. Järjestämme kokoontumisia, keskustelu-, opetus- ja neuvontatilaisuuksia sekä seminaareja, luentoja ja kursseja. 
 

Kalevi Riikosen luento la klo 14.50-15.20: Tietoisessa Virtauksessa

Päivi Kaskimäki

www.paivikaskimaki.com

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla,
selvänäkijänä ja maya-astrologina.

Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Tapaamisella kanssani käsitellään usein parisuhteeseen, työhön, perheeseen sekä erityisherkkiin lapsiin ja nuoriin liittyviä kysymyksiä. Esille nousevat usein myös asiakkaan oma henkinen kehitys ja tietoisuuden polun suuntaviivat tai omien kykyjen ja lahjojen käyttöönotto. Toisinaan tutkitaan poikkeuksellisia ja yliluonnollisia tapahtumia sekä selvennetään niiden merkitystä.

Minulta haetaan myös ratkaisuja elämän kriiseihin tai haasteellisiin tilanteisiin. Katselmukseeni voi tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan inspiraatiota ja energisoivaa tietoa. Kohtaaminen on aina täysin luottamuksellinen.

Asun ja työskentelen Tampereella. Olen tutkinut Maya-kalenteria 2000-luvun alusta alkaen ja toiminut kokopäivätoimisena yrittäjänä alalla vuodesta 2008.

Käyn säännöllisesti eri kaupungeissa tekemässä henkilökohtaisia katselmuksia ja maya-astrologisia illanviettoja. Pidän kursseja ja käyn luennoimassa tietoisuudesta ja sisäisen kasvun teemoista. Olen mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja vedän teemamatkoja.

Luento & meditaatio la 11.10-11.50 – Löydä tähtijuuresi. Tähtimeditaatio Kosmokseen 

BodyMind Energy Balancing

Energiahoitajat Niina Vento ja Johanna Salonen

• Kehon virheasentojen mittaus 0€!
• Energeettinen jäsenkorjaus 20€

Tule tutustumaan BodyMind Energy Balancing -menetelmäänja energeettiseen jäsenkorjaukseen!
Energiahoitajat Niina ja Johanna kertovat mitä haittaakehon virheasennoistaon, mistä ne johtuvat,ja kuinka ne voidaan korjatalempeälläja nopeallaBodyMindEnergy-hoitomenetelmällä.

BodyMind Energy Balancing Method on Suomen Energiahoitajien kehittämäturvallinen ja tehokas hoitomenetelmä kaikenlaisiinkipuihin, vaivoihinsekä tunnepuolen ongelmiin.

Energiahoitaja Niina Vento, Imatra
Puh. 0504112032
niina.vento@gmail.com
www.voidaanhyvin.fi www.suomenenergiahoitajat.fi

Energiahoitaja Johanna Salonen, Imatra / Helsinki
Puh.0504389860
johannasalonen242@hotmail.com www.suomenenergiahoitajat.fi 

Hyvinvointiyrittäjä, jota inspiroi erityisesti luonto, taide ja aistit.

Olen refleksologi, intuitiivinen energiahoitaja ja luonnontuoteneuvoja, sekä laulava taiteilija Mikkelistä.

Olen kirjoittanut 4- osaisen kirjasarjan vuodenajoista. ( 3 osaa painettuna) Kirjan lapsikertoja vie lukijan aikamatkalle 70- luvun maaseudulle. Kirjassa on seikkailuja ja myös syvää intuitiivista yhteyttä lapsen aistimana. Lukukokemus herättää lukijan mielikuvituksen ja tarjoaa ehkä varttuneemmallekin lukijalle mahdollisuuden oman sisäisen lapsen kohtaamiseen.

Kanavoin runoja, ajatelmia, tarinoita ja lauluja, joista syntyy myös maalauksia. Kutsun näitä nimellä ” Hiljaisuuden visuaaliset kuiskaukset” .

Energiahoitoni tuovat monesti mukanaan myös värejä ja muotoja, joita olen maalannut asiakkaille.

Luonnon villiyrtit ja kasvit ovat itselläni käytössä päivittäin. Aistimalla yhteyden luontoon, voi löytää itsensä aivan uudenlaisesta maailmasta. Luonto, taide ja aistit ravitsevat, sekä hoitavat monin tavoin.

Tapahtumassa tarjolla mm.
• Kirjat
• Laulu/runo cd
• Hiljaisuuden visuaaliset kuiskaukset (runomaalaukset julisteina )
• Villiyrttinen pihkavoide ja hoitava huulivoide.

Voit ilmoittautua mukaan kevään ” Tunnista omat villiyrttisi- kursseille”, tai varata kurssin omalle ryhmälle.

Nostan enkelikortteja ja voit kysyä heilurilta kysymyksiä.

P. 0408390815
artisti.paivi@hotmail.fi
www.haapalehto.fi 

Jenni Turku on traumahoitaja, energiahoitaja ja klassinen homeopaatti. 

Hän löysi homeopatian 2000-luvun alussa oman sairastumisensa kautta – homeopatialla ”parantumattomat” krooniset sairaudet paranivat. Myös energiahoidot tulivat ajankohtaisiksi tuolloin, ensin reikin kautta. 

Oman monivuotisen traumatyöskentelynsä myötä Jenni tuli tietoiseksi alitajuisista tunnetraumoista ja niiden suuresta vaikutuksesta jokapäiväiseen elämäämme. Meistä jokainen kantaa vähintäänkin tiedostamatonta traumojen taakkaa, mikä näkyy esim. hankaluuksina ihmissuhteissa tai vaikeutena päästä elämässä eteenpäin. Jenni on erikoistunut tunnetraumojen parantamiseen sekä alitajuisten rajoittavien uskomuksien poistamiseen.

https://jenniturku.com

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Hän opettaa myös Ruotsissa ja Englannissa. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on yli 18 vuotta pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. Lana on osallistunut muuan muuassa Terveyssummittiin, haastattelut löytyvät sieltä.

MIKSI HUMAN DESIGN ON OLEMASSA?
– what the f#€k is human design?

Luvassa filosofinen, mutta käytännön mekaaninen luento Human Designin esimerkillisestä tavasta viedä uudenlainen tietoisuus solutasolle.  
Kannattaa tulla kuuntelemaan – tulee takuulla hauskaa!

Human Design on tiedettä yksilön erilaisuudesta. Human Design ei ole spirituaalinen tai uskonvarainen asia, vaan mekaaninen järjestelmä. Se pureutuu kvanttifysiikkaamme – yksilöllisesti. Voit kokeilla jos se toimii kohdallesi, you choose. Se on matrixin punainen pilleri, eikä näin ollen kuitenkaan kaikille tarkoitettu. 

Eli?

Haluatko OIKEASTI päästä linjaan itsesi kanssa?
Haluatko rakastaa ja hyväksyä itsesi sellaisena kun olet?
Haluatko tulla tietoisemmaksi omista kaavoistasi?
Haluatko kuulla miten HUMAN DESIGN voi helpottaa arkeasi, suhdetta itseen ja läheisiin, koko maailmaan?

Luento on interaktiivinen – saa kysyä ja kyseenalaistaa!

TERVETULOA  & LOVE YOUR SELF

SARIELINA TIENHAARA
Cross of Maya, 4/6 generator, mystikko & bisnesleidi 
/ TAIKAVOIMAT / HUMAN DESIGN FINLAND

 – 2008 lähtien omalla Strategian & Auktoriteetin tripillä. Human Design vankasti solutasolla.
– Valtava kokemustieto ja vuosien koulutus sekä opiskelu. 
– Järjestänyt ja osallistunut kursseihin Suomessa tuoden pro-level puhujat ulkomailta (Nina Rosas, Dirk Nellens, Richard Beaumont) ja lukuisia mm Jovianin kursseja sekä useita livekursseja ja seminaareja Ranskassa ja Ibizalla.
– 10 vuoden ajan tehnyt satoja henkilökohtaisia HD sessioita.
– 4/6 ja operoi networkin kautta. Onnekseen kohdannut satoja ellei tuhansia Human Design ihmisiä ja saanut elää ihan toisenlaisessa MAYASSA.
– mm perustanut HENKISTÄ PESÄMUNAA 2013 ja TAIKAVOIMAT 2022.

www.humandesignfinland.fi

Merja sai oman tinnituksen häviämään ja voimaantui uupumuksen jälkeen Sound Healingin avulla. jo parikymmentä vuotta sitten. Niinpä saksofoni vaihtui hoitaviin soittimiin, kuten monochordiin ja soiviin äänimaljoihin sekä yläsävellauluun. Merjan intohimo onkin kertoa, millainen voima omassa äänessä piilee.

Hänen hoitava konsertti viekin sinut itsesi äärelle koskettaen harmonioillaan. Konsertissa läsnäolevassa hetkessä syntyvä äänimaailma virittää sinua tasapainoon ja tekee tilaa ihmeille.

Hoitavien konserttien lisäksi Merja pitää liike&äänimeditaatiota Soiva Minä- heimossa.

Festiva Magicassa sinulla on mahdollisuus päästä linjautumaan alkulähteen rytmiin sisäsyntyisen liikkeen sekä sielun äänen johdattelemana. Lopuksi yhdistymme yhteiseen sointiin ja rentoudumme.

Merja kouluttaa Sound Healingia ja valmentaa elämään ytimestään käsin. Häneltä löytyy aiheesta myös verkkokursseja ja Soiva Minä-heimo.
Merjalta on juuri ilmestynyt kirja Voimaannuttava ääni, jota on myynnissä Festiva Magicassa!

https://joogaava-musiikinmaisteri.fi

 

TÄHTITIEDON tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten omaehtoista, tervettä elämäntapaa ja positiivisia asenteita kaikkea elollista kohtaan, sekä koota itsestään vastuunsa kantavat harrastajat yhteiseen toimintaan. 

Henkisten arvojen ja henkisen kehityksen nostaminen on perustavoitteemme. Periaatteinamme on myös uudistaa, kehittää ja edistää kansalaisten omakohtaista vastuun ottamista itsestään ja läheisistään. Tuemme kansalaisten perustuslaillista yksilön vapautta ja omaa itsemääräämisoikeutta elämään ja asenteisiin. Lujitamme käytännöllisiä terveitä elämäntapoja. 

Periaatteitamme on myös luontoa, ympäristöä ja kestävää kulutusta edistävä tilannekohtainen toiminta. Kunnioitamme jokaisen omakohtaista vilpitöntä elämänkatsomusta ja vakaumusta kaikkia elämän peruskysymyksiä ja arvoja kohtaan. Järjestämme kokoontumisia, keskustelu-, opetus- ja neuvontatilaisuuksia sekä seminaareja, luentoja ja kursseja. 

Ihminen ihmiselle on Virpin ja Niinan tapa olla ja kohdata toiset, niin vapaalla kuin työssäkin. He kokevat tärkeäksi olla itse sitä mitä ohjaavat, myös jokapäiväisessä elämässä. Kanssakulkijoina toisen ihmisen äärellä he oppivat samalla itsestään sekä toisista peileistä. He näkevät itsensä ja muut yhtäaikaisesti sekä keskeneräisinä että kokonaisina.

Su klo 11.15-12.45 Tantra-työpaja (0€):
”Yhteys. 
Työpajassa luomme yhteyttä erilaisin läsnäolo- ja kehollisin harjoituksin itseen ja sen jälkeen muihin. Tutkimme sitä kuinka rakkaus, toisten kunnioitus ja arvostus avaa meitä enemmän keholliselle sekä energeettiselle yhteydelle.”

www.suntantra.com

Hyvinvointi on enemmän kuin terveys, ravinto tai liikunta. Se on muuttuva olotila, johon fyysisten vaikutusten lisäksi vaikuttavat myös tahto, tunteet, muistot, uskomukset, elämän olosuhteet, sosiaaliset suhteet, ammatti, talous ja itsetunto. Hyvinvointi on siis muuttuva olotila ja hyvinvointia voi monella eri osa-alueella tietoisesti parantaa. Suhteet muhin ihmisiin ja luontoon ovat erittäin tärkeitä. Matkalla hyvään ja parempaan oloon tarvitaan tahtoa ja hyviä päätöksiä elämän eri osa-alueilla.


Valkoinen Lanka johdattaa kehoa ja ihoa hyvään oloon ja tasapainoon tarjoamalla vain puhtaimpia tuotteita, joissa ei ole turhia elimistöä tai luontoa rasittavia kemikaaleja. Valkoisen Langan kotimaiset hyvinvointituotteet ammentavat voimansa luonnosta. Sinä päätät, mikä on sinulle tärkeää.

Valkoisen Langan puhtaat hyvinvointituotteet ammentavat voimaansa Suomen luonnosta ja kansanviisaudesta. Tuotteet valmistetaan Suomessa, ja niiden raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää. Valkoisen Langan tuotteilla on suomalainen Fi-Natura sertifikaatti.

 

Ultra-lehti on avoimesti rajatiedon kysymyksiä ja tutkimusta käsittelevä aikakauslehti. Vuodessa ilmestyy 10 lehteä, joista kaksi on kaksoisnumeroita.
(12 numeroa). Ultra-lehti tarjoaa puolueettomasti ja ennakkoluulottomasti faktaa ja fiktiota rajatiedoksi nimetyiltä, mitä keskeisimmiltä elämän ja mielenkiinnon alueilta.

Ultran kotisivut

 

Kansanperinteen kantaja
Kansanparannusta kehon, mielen ja hengen hyvinvointiin

Annan intuitiivista hoitoa kansanparantajana, jäsenkorjaajana ja parantajana. Osaamistani ovat erityisesti hermokipujen hoidot, perinteiset lihasjumit, tenniskyynärpäät, kireät jalkapohjat, nikamalukot ym.

Hoitotilanteen vaatiessa teen myös energiahoitoa ja kanavointia.

Aki Kuorttinen p.0400-658499
Soskuantie 91, 53400 Lappeenranta
aki.kuorttinen@gmail.com
@kehomekaniikka

Olemme perheyritys Etelä-Karjalasta, jonka taustalla pyörii lähinnä äiti-tytär-duo Eija & Mira. Halusimme luoda laadukkaat, luonnolliset, kotimaiset ja lisäaineettomat ravintolisät ja uskomme, että pääsimme tavoitteisiimme, mutta te asiakkaat saatte kertoa lopullisen tuloksen. Olemme itse käyttäneet tuotteitamme jo useamman vuoden ajan ja todenneet ne toimiviksi ja siksi halusimme tuoda ne myös muiden saataville. Tästä onkin syntynyt Lähde Pomon buusteri -ravintolisän nimi, joka on meidän äidin lempituotteita! 

www.lahteenaluonto.fi

 

1.7.2005 perustettu Koruliike Careliahelmi on korujen, korukivien, fossiilien ja mineraalien vähittäismyyntiin keskittynyt yritys Lappeenrannasta.

Kiertueemme ulottuvat ympäri Suomen. Filosofisena tehtävänämme on tuoda maailman kaikkien maanosien kivet lähelle Sinua.

Ihmeiden Oppikurssi

Ihmeiden oppikurssi on yhdysvaltalaisten kliinisen psykologian professoreiden, Helen Schucmanin William Thetfordin avustuksella kirjoittama itseopiskelumenetelmän kuvaileva kirja, vaikkakaan Schucman ei nimeä heitä kirjoittajiksi. Schucman on väitteidensä mukaan saanut kirjan saneluna ”sisäiseltä ääneltä”, joka hänen mukaansa on Jeesuksen ääni. Kirja tähtää lukijan henkiseen vapautumiseen pelosta, eli egosta. Kurssi on opetukseltaan ei-dualistinen. Sen mukaan kokemamme maailma on aistiharha, josta voidaan vapautua noudattamalla Kurssin opettamaa kokonaisvaltaista anteeksiantoa.

Ihmeiden oppikurssi koostuu kolmesta osasta: Tekstiosasta, Oppilaan työkirjasta sekä Opettajan käsikirjasta. Kurssin oikeudet omistaa amerikkalainen The Foundation for Inner Peace -niminen yhdistys. 

Kurssi itse esittelee itsensä näin:

”Tämä on Ihmeiden oppikurssi. Se on pakollinen kurssi. Vapaaehtoista on vain se, milloin suoritat sen. Vapaa tahto ei tarkoita, että voisit määritellä opetussuunnitelman. Se tarkoittaa vain, että voit valita, mitä haluat opiskella tiettynä ajankohtana. Kurssin päämääränä ei ole opettaa rakkauden merkitystä, sillä se ylittää sen, mitä voidaan opettaa. Kurssin päämääränä on kuitenkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tietoisuuden tieltä, sillä rakkauden läsnäolo on sinun luonnollinen perintöosasi. Rakkauden vastakohta on pelko, mutta sillä mikä on kaikenkattavaa ei voi olla vastakohtaa. Tämä kurssi voidaan sen vuoksi tiivistää hyvin yksinkertaisella tavalla seuraavasti:

Mitään todellista ei voi uhata.

Mitään epätodellista ei ole olemassa.

Siinä on Jumalan rauha.”

 

Jokainen meistä on osa Ykseyttä. Lukemattomien inkarnaatioiden myötä olemme kuitenkin unohtaneet tämän ja yhteytemme Korkeampaan Minäämme on uinuvassa tilassa. Voimme herättää tätä yhteyttä yhdistymällä sielumme värähtelyyn meditoimalla, energiahoidoilla, mantroilla jne.

Celestial Aura Healing perustuu yksinkertaiseen metodiin; yhdistymällä sielunvirtaukseen ja sen myötä Luojan sydänkeskukseen saamme yhteyden maailmankaikkeuden pyhään, parantavaan energiaan. Tässä ehdottoman rakkauden syleilyssä voimme kohdata sisäiset haavamme ja parantaa ne.

Celestial Aura Healing on  Antti Häyhän luoma lempeä mutta tehokas energiaparantamisen menetelmä, joka kunnioittaa jokaisen hoidettavan omaa sielunpolkua. Antilla on 25 vuoden kokemus henkisen polun aktiivisesta kulkemisesta ja yli 20 vuoden kokemus energiaparantamisesta. 

Festiva Magicassa Celestial Aura Healing hoitoja ovat tekemässä Mia Siemann ja Pirkko Kanerva.

https://www.alkulahde.com/