Näytteilleasettajien esittely

Festiva Magicassa on upeita palveluntarjoajia esillä!

Karjalohjan näytteilleasettajat

• Maija Aallas, Kauneusshop
• Celestial Aura Healing
• Maiju Nurmesniemi
• Jenni Turku
• Kirsi Niemelä
• Rockin Energy
• Astrologi Kirsi-Teresa Kivelä & SunTähti -meedio Marjaana Kaakinen
• Valkhea
• Marko Vapa
• Iida Sofia Valonsade
• Sieluntaikaa
• Päivi Kaskimäki
• Erkki Lehtiranta
• Päivänsäde ja Metsäntaika
• Valkoinen lanka. Anne Sipola
• Meri Nikula
• Golden Age Movement
• Minna Kokki / Kaunis Hetkesi
• Merja Kallunki

Näytteilleasettajat esittäytyvät

Festiva Magican näytteilleasettajat täydentyvät koko ajan. Muutamia paikkoja vielä vapaana.

Maija Aallas, Kauneusshop

https://kauneusshop.fi

Kauneusshop mukana Karjalohjan Festiva Magicassa.

Esittelyssä upea, suomalainen luonnonkosmetiikkasarja CHOICE Finland sekä hyvän mielen korusarja JOY of Finland.

Our slogan: Happy face is the most beautiful thing there is. 😊

https://kauneusshop.fi/

Erkki Lehtiranta

http://www.smilingstars.fi

FM Erkki Lehtiranta on astrologi, kouluttaja, muusikko, kirjailija ja journalisti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt kirjoja sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille. Erkki on henkisten ystäviensä kanssa kouluttanut suomalaisryhmiä myös ulkomailla, esimerkiksi Kreetalla, Intiassa, Kanarian saarilla, Englannissa ja Virossa.

Smiling Stars on yhtiö, joka on keskittynyt henkisen tietoisuuden lisäämiseen ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseen. Se tarjoaa…
• henkistä astrologiaa
• henkisyyteen liittyvää koulutusta
• kurssimatkoja lähelle ja kauas
• kukkaterapiaa ja tähtieliksiirejä
• musiikkia
• esseitä ja lehtiartikkeleita

http://www.smilingstars.fi/

Päivi Kaskimäki

www.paivikaskimaki.com

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla,
selvänäkijänä ja maya-astrologina.

Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Tapaamisella kanssani käsitellään usein parisuhteeseen, työhön, perheeseen sekä erityisherkkiin lapsiin ja nuoriin liittyviä kysymyksiä. Esille nousevat usein myös asiakkaan oma henkinen kehitys ja tietoisuuden polun suuntaviivat tai omien kykyjen ja lahjojen käyttöönotto. Toisinaan tutkitaan poikkeuksellisia ja yliluonnollisia tapahtumia sekä selvennetään niiden merkitystä.

Minulta haetaan myös ratkaisuja elämän kriiseihin tai haasteellisiin tilanteisiin. Katselmukseeni voi tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan inspiraatiota ja energisoivaa tietoa. Kohtaaminen on aina täysin luottamuksellinen.

Asun ja työskentelen Tampereella. Olen tutkinut Maya-kalenteria 2000-luvun alusta alkaen ja toiminut kokopäivätoimisena yrittäjänä alalla vuodesta 2008.

Käyn säännöllisesti eri kaupungeissa tekemässä henkilökohtaisia katselmuksia ja maya-astrologisia illanviettoja. Pidän kursseja ja käyn luennoimassa tietoisuudesta ja sisäisen kasvun teemoista. Olen mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja vedän teemamatkoja.

Luento & meditaatio la 11.10-11.50 – Löydä tähtijuuresi. Tähtimeditaatio Kosmokseen 

Jenni Turku

www.jeniturku.com

Jenni Turku on traumahoitaja, energiahoitaja ja klassinen homeopaatti. 

Hän löysi homeopatian 2000-luvun alussa oman sairastumisensa kautta – homeopatialla ”parantumattomat” krooniset sairaudet paranivat. Myös energiahoidot tulivat ajankohtaisiksi tuolloin, ensin reikin kautta. 

Oman monivuotisen traumatyöskentelynsä myötä Jenni tuli tietoiseksi alitajuisista tunnetraumoista ja niiden suuresta vaikutuksesta jokapäiväiseen elämäämme. Meistä jokainen kantaa vähintäänkin tiedostamatonta traumojen taakkaa, mikä näkyy esim. hankaluuksina ihmissuhteissa tai vaikeutena päästä elämässä eteenpäin. Jenni on erikoistunut tunnetraumojen parantamiseen sekä alitajuisten rajoittavien uskomuksien poistamiseen.

https://jenniturku.com

Celestial Aura Healing

www.alkulahde.com

Jokainen meistä on osa Ykseyttä. Lukemattomien inkarnaatioiden myötä olemme kuitenkin unohtaneet tämän ja yhteytemme Korkeampaan Minäämme on uinuvassa tilassa. Voimme herättää tätä yhteyttä yhdistymällä sielumme värähtelyyn meditoimalla, energiahoidoilla, mantroilla jne.

Celestial Aura Healing perustuu yksinkertaiseen metodiin; yhdistymällä sielunvirtaukseen ja sen myötä Luojan sydänkeskukseen saamme yhteyden maailmankaikkeuden pyhään, parantavaan energiaan. Tässä ehdottoman rakkauden syleilyssä voimme kohdata sisäiset haavamme ja parantaa ne.

Celestial Aura Healing on  Antti Häyhän luoma lempeä mutta tehokas energiaparantamisen menetelmä, joka kunnioittaa jokaisen hoidettavan omaa sielunpolkua. Antilla on 25 vuoden kokemus henkisen polun aktiivisesta kulkemisesta ja yli 20 vuoden kokemus energiaparantamisesta. 

Festiva Magicassa Celestial Aura Healing hoitoja ovat tekemässä Maija Haapakoski, Hannele Virta, Mia Helena ja Suvi Nieminen.

https://www.alkulahde.com/

Kirsi Niemelä

Kiinalaisen astrologian lyhyttulkinnat

Olen vuodesta 2000 päätoimisesti ohjannut ja opastanut käyttämään fengshuita, meditaatiota ja erilaisia energioita mielen hiljentämiseen ja olemisen tilaan avautumiseen.

Teen kotien ja yritysten fengshui-konsultaatioita. Konsultaatio sisältää käynnin paikanpäällä (n. 2 h), maasäteilyn kartoituksen ja harmonisoinnin, kiinalaisen astrologian lyhyttulkinnat perheenjäsenille ja muutosehdotukset kirjallisena sekä käsipiirrettynä pohjapiirrokseen. Pyydä tarjous fengshui-konsultaatiosta.

Tarjoan reiki-energiahoito koulutusta, mielenrauhan ja meditaation kursseja sekä fengshui-konsulttikoulutusta. Seuraava konsulttikoulutus alkaa maaliskuussa 2024 Jyväskylässä. Lue lisää.

https://www.kirsiniemela.fi/

Elämäsi muutokseen saatat tarvita energiasi uudistamista, muutosta ja tukea. Jokaisessa on meissä on voima, jonka voi tuntea ja muuttaa. Elämän riennoista, peloista, suruista, iloista ja seikkailuista ei tarvitse selvitä yksin, mutta voimme sallia muutoksen itsellemme omaan tahtiin.

Astrologia ja auragrafi tulkinnat tähtäävät löytämään ja vahvistamaan intuitiota, sisäistä viisautta, omaa voimaa, eheytymistä ja iloa omaan tahtiin, asiakasta itseään kuunnellen.

Sinussa on jo kaikki viisaus ja tieto <3

Mistä tulee nimi SunTähti?

Nimeä pohdin ja pyörittelin ystävien avustuksella useamman viikon.
Rakastan kiviä, astrologiaa ja tarot kortteja.
Sun – sinä / aurinko, Aurinkokivi ja tarot kortti Aurinko
Tähti – intuitio / sisäinen viisaus, Tähti Safiiri, tarot kortti Tähti

Pisteenä i:n päälle sain kotisivut nimellä suntahti. Astrologia ja auragrafit tähtäävät asiakasta löytämään ja vahvistamaan intuitiota, sisäistä viisauttaan, omaa voimaa, eheytymistä ja iloa omaan tahtiin, asiakasta itseään kuunnellen. 

Olen rinnallasi kanssakulkijana <3

https://www.suntahti.fi/

Valkhea

https://www.valkhea.com

Valkhean tarkoitus on tuoda ikivanhat esoteeriset parannusperinteet kristallien ja kivien parissa takaisin kansan tietoisuuteen ja yhteyden takaisin luonnon viisauteen.

• Valovoimaista
• Alkukantaista
• Luomisvoimaa
• Kivillä ja kristalleilla
• Henkiseen hyvinvointiin
• Energioiden parantamiseen
• Alkulähteiltä luonnosta

Valkhea on saanut syntynsä pohjoisen metsän siimeksessä ajatuksesta yhdistää luonnon kauneus ja hyvinvointi jokapäiväiseen elämäämme. Valkhea henkii perisuomalaista vanhaa kansantaikaa ja mystistä luonnon tunnelmaa.

Jenna Mäkelä on brändimme luoja, joka on saanut vahvaa kivitietämystä työskennellessään tunnetussa Helsinkiläisessä kristallien kivijalkaliikkeessä ja tutkiessaan kiviä n. 5 vuotta. Hän on energiahoitaja, elämän filosofi ja aivan varmasti halukas auttamaan sinua löytämään kivien kautta itseparantamisen hoitokeinot. Koulutukseltaan Jenna on tilarakentaja ja siksi hän pitää jokaisen elinympäristöä tärkeänä osana hyvinvointia.

” Ympäristömme vaikuttaa alitajuntaamme ja mieleemme. Koti on silmissä ja mielessä joka päivä jota pidän mielen ja kehon latauspaikkana.” – Jenna Mäkelä

https://www.valkhea.com/

Rockin’ Energy is an eco-friendly spiritually inspired high vibe jewelry brand with a playful attitude and passion to make a difference. Each piece is handcrafted with highest intentions to bring more positive energy into this world. 

We use natural stones, sacred seeds, wooden beads, spiritual symbols and repurposed leather. Vegan options are also available upon your request.

Our process
Design an awesome high vibrating piece.
Carefully hand pick the stones and other materials.
Make it come to life with love.
Create a gem card to match it.
Tuck it in a handmade jewelry pouch with activation instructions. 
Purify the whole shebang with sage or palo santo.
Send it off to its new owner in an eco-friendly packaging.
Feel it spreading good vibes to whoever comes in contact with it.
 Crystal Energy

Crystals have been used as powerful healing tools since the ancient times; in spiritual ceremonies and medicinal practices, in powders and elixirs, and by wearing them or carrying them on the body. Each crystal has its own unique vibrational frequency and purpose. This means, that different stones have different effects on our energy field. 

 Let your intuition guide you

Trust your intuition when picking your jewelry. There is a belief that a crystal chooses you, not the other way. You will be naturally drawn to the stone(s) with the most beneficial vibration for you at the time. We hope you find something that you absolutely love!

https://rockinenergy.com/

Hyvinvointi on enemmän kuin terveys, ravinto tai liikunta. Se on muuttuva olotila, johon fyysisten vaikutusten lisäksi vaikuttavat myös tahto, tunteet, muistot, uskomukset, elämän olosuhteet, sosiaaliset suhteet, ammatti, talous ja itsetunto. Hyvinvointi on siis muuttuva olotila ja hyvinvointia voi monella eri osa-alueella tietoisesti parantaa. Suhteet muhin ihmisiin ja luontoon ovat erittäin tärkeitä. Matkalla hyvään ja parempaan oloon tarvitaan tahtoa ja hyviä päätöksiä elämän eri osa-alueilla.


Valkoinen Lanka johdattaa kehoa ja ihoa hyvään oloon ja tasapainoon tarjoamalla vain puhtaimpia tuotteita, joissa ei ole turhia elimistöä tai luontoa rasittavia kemikaaleja. Valkoisen Langan kotimaiset hyvinvointituotteet ammentavat voimansa luonnosta. Sinä päätät, mikä on sinulle tärkeää.

Valkoisen Langan puhtaat hyvinvointituotteet ammentavat voimaansa Suomen luonnosta ja kansanviisaudesta. Tuotteet valmistetaan Suomessa, ja niiden raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää. Valkoisen Langan tuotteilla on suomalainen Fi-Natura sertifikaatti.

 

Iida-Sofia Valonsade

Valotyöntekijä, valmentaja, näkijä, parantaja

Koen näinä muutoksen päivinä tärkeänä tehtävänäni tuoda ihmisille Valoa ja Rakkautta. Oma valintani on ollut kanavoida Kristus Valoa.

Hyvin levottomana sieluna olen ennättänyt opiskella monta ammattia ja tapani mukaan hion aina osaamiseni niin hyväksi kuin mahdollista. Aloitin urani hiusten parissa kampaajana. Heti koulusta valmistuttuani voitin Suomen mestaruuden.

Naisenergian korostaminen ja energeettiset hiustyöt ovat vielä tänäkin päivänä minun osaamisaluettani ja työsarkaani. Kauneuden parissa työskennellessäni asiakkaat monesti kertoivat, että saivat apua vaivoihinsa, kun salaa rukoilin heille helpotusta. Jo silloin heitin lonkalta neuvoja ja ohjeistusta elämän kiemuroihin kuten talous- ja ihmissuhdeasioihin. Itsekin monesti ihmettelin, että mistä tuo tieto tuli minulle, kun neuvoni ja ohjeistukseni pitivät paikkansa. Saattoi olla mm. juridisia asioita, mistä minun ei pitäisi tietää mitään koulutuksieni perusteella.

Henkinen osa minua on ollut matkassani jo pienestä pitäen, selvännäkeminen ja selvätietoisuus nimittäin. Olin kauhukakara, kun puutuin ihmisten asioihin, yrittäen estää ikävät kohtalot… silloin sitä ei kukaan ymmärtänyt, en edes minä itse.
 Elämänkokemukseni ja uteliaisuuteni ovat johtaneet lisäopiskeluun ihmisyydestä, universumista, Jumalasta, henkisyydestä, edellisistä elämistä, henkioppaista yms. Sillä tiellä olen edelleen, koska paluuta kaksi ulotteiseen maailmaan ei ole, vaikka se tieto, jonka yhden elämän aikana ehdimme opiskelemaan, onkin vain pisara meressä. Meitä ympäröi uskomattoman upea systeemi täynnä ihmeitä.

Tänä päivänä kanavoin vahvasti Kristus Valoa, Kristus Tietoisuutta, sinulle ja ryhmille. Sieluntehtäväni on tuoda kauneutta, toivoa ja uskoa Rakkauteen ja Valoon. Haluan auttaa uteliaita sieluja löytämään oman voimansa, oman sielunpolkunsa, oman elämänsä tarkoituksen sekä tasapainon omaan elämään.

Rakkaudella  Iida-Sofia
 

 

Päivänsäde ja Metsäntaika

https://www.paivansadejametsantaika.com

Olen Paula Matikainen Sipoosta, äiti kahdelle lapselle, vaimo sekä Mäntymäen emännätär. Ammatiltani olen alunperin lähihoitaja, sittemmin myös eläintenhoitaja sekä energiahoitaja, unohtamatta osaamistani siistijänä ja järjestyksen luojana.

 
Aloitin oman toimintani syksyllä 2020. Palveluiden luominen syntyy oman kasvun myötä. Ydin on luonnollisuus ja yksinkertainen oleminen rentoutumisen ja rauhoittumisen äärellä, itsensä hoitaminen, elämä tässä ja nyt. Toiminnan taustalla ovat – kuin talon perustuksena – omat vahvat elämänkokemukseni. Toisinaan olen tarvinnut muutamia ”rakennusmestareita” avuksi ja oppinut ymmärtämään, että kaikkeahan ei tarvitsekaan jaksaa itse!
Itseeni tutuessa ja ”rakennusmestareiden” tukena mm.kädentöistä kehittyi harrastukseni. Omien puutöiden luominen sai pikkuhiljaa myös syvällisemmän merkityksen. Nyt teen kädentöitä muidenkin iloksi ja siitä syntyi Pieni Puinen Putiikki.
 

Sieluntaikaa

https://www.sieluntaikaa.com

Sieluntaikaa kuvaa sydämellä elämistä, ihmisenä kasvua ja eheytymistä: yhteyttä luontoon, sisäiseen lapseemme ja sen eheyttämiseen, tunnetyöskentelyyn ja pyhän feminiinin kutsumiseen esiin itsessämme ja maailmassa. Hiljaisuus, läsnäolo, kehollisuus, oleminen, tunteitten vapauttaminen, syklisyys/spiraalisuus, kokonaisvaltaisuus, lempeys, myötätunto, tietoisuus. Virta on orgaaninen tila, jossa asiat liikkuvat lävitsemme ja me liikumme eteenpäin sen mukana. Elämän virrassa ollessamme olemmekin todella ravittuja ja elossa! Asiat soljuvat luonnollisesti ja koemme voivamme hyvin. Tervetuloa Sieluntaian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin! 

– Tunnetko olevasi jumissa ja haluaisit löytää takaisin elämänvirtaan?
– Tuntuuko ettei elämä oikein tyydytä ja että täytyisi olla jotain muutakin?
– Haluatko eheytyä ja alkaa elää yhä täydempää elämää?
– Haluatko vapautua olemaan aito itsesi ja löytää sisäistä varmuutta ja voimaa?
– Kuinka myötätuntoinen olet kehoasi ja syömistä kohtaan? 
– Haluatko vapautua tunnesyömisestä?

Autan Sinua kasvamaan ihmisenä, eheytymään ja nousemaan uuteen kukoistukseen sydämesi ohjauksessa.

Haluan luoda Sinulle turvallisen, myötätuntoisen ja läsnä olevan tilan, jossa voit kannateltuna, kohdata itsesi ja tuntemuksesi, eheytyä kokonaisvaltaisesti ja tulla yhä enemmän omaksi ihanaksi itseksesi. Jos et koskaan lähde mukavuusalueeltasi, et voi kasvaa. Silloin pysyt varmasti jumissa. Suostumalla sisäiseen työhön, kevenet ja elämäsi alkaa virrata. Alat luottaa elämään ja kuuntelemaan omaa sisäistä intuitiota valinnoissasi. Olet sydämen polulla, jolla vapautat itsesi ja alat kokea levollisuutta, luovuutta ja iloa! Elät sydämesi kompassia seuraten!

Tervetuloa matkalle sydäntietoisuuteen.

https://www.sieluntaikaa.com/

 

A votre service <3 

Sinun intentiosi, toiveesi ja valmiutesi ratkaisee sen mitä kauttani saat rakas. Haluan Sinun Korkeinta Parastasi. Olen laaja, lempeä ja turvallinen kasvualustasi. 

Kykyni muuntaa Äiti-Maan energioita sekä ammentaa Isä-Taivaan loputtomasta kirkkaudesta = taattu vaikutus, joka kantaa läpi koko festivaalielämyksen! Festiva Magicassa yhdistän terveysteknologiaa ja energiahoitoa – lisäksi halutessasi teen pulmien purkua noudattaen prosessia joka mahdollistaa ongelmien ratkaisun parhaimmillaan minuuteissa. 

Voisi sanoa että olen ollut henkisellä tiellä koko 44-vuotisen elämäni, mutta toden teolla olen aloittanut noin 20 vuotta sitten. Viime vuosina olen opiskellut enemmän myös mielen toimintaa NLP:n ja hypnoosin kautta sekä erilaisten mentaalivalmennusmodaliteettien kautta. Reiki on ollut elämässäni 15 vuotta, olen Usuin linjan Master; koulutan ja teen hoitoja aktiivisesti Jyväskylän Mandalatalolla, sekä kouluttaudun lisää. Viimeisin koulutukseni on transsendentaalisen energiahypnoosihoitajan I-taso.  Hoitoni määräytyy aina hoidettavan mukaan. 

NeuroVizr on laiterepertuaaristani viimeisin ja se on ns. aivohyvinvointilaite. NeuroVizr käyttää kirjaimellisesti valokieltä eli se tykittää kirkkailla ledeillä erilaisia valoimpulssien sarjoja suljettujen silmien taakse saaden aikaan muuntuneen tajunnantilan, jossa pääset matkalle fraktaalien maailmaan. Kokemuksen täydentää kuhunkin ohjelmaan kuuluva äänimaisema. NeuroVizr vaikuttaa mm. hermostolliseen hyvinvointiin, kognitiiviseen suorituskykyyn, luovuuteen ja tietoisuuden tutkimiseen, ja olen sen havainnut oleellisen tärkeäksi lisäksi energiahoitoihin. Kun asiakas on ennen hoitoa NeuroVizr-käsittelyssä pääsemme niin hoitaja kuin hoidettavakin syvemmille tasoille hoidossa. Huomaathan että laite ei sovellu epileptikoille.  

Neurosonic on kotimainen innovaatio, rentoutuslaite joka tuottaa erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressi lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat. Kehon ja mielen rentous ovat avain paranemiseen ja yhdessä tärinän kanssa se edistää kehoon lukkiutuneiden tunteiden/muistojen/traumojen vapautumista. Käytössäni on Neurosonic-tuoteperheen tehokkain mobiilipatjamalli ”Wave”. Neurosonicin syliin sulaa ja seurauksena on autuuttaan killittävä solujen sinfonia. 

www.mandalatalo.com

Maiju Nurmesniemi
Reiki- ja NLP-Master, funktionaalinen ravintoneuvoja, avantgarde-noita ja intergalaktinen aatelinen
*Noblesse oblige*

Golden Age Movement

https://journeyintoawakening-nordic.eu/suomi/

Sri AmmaBhagavan ovat henkisiä avatareja, joilla on visio ja tehtävä luoda kulta-aika Suuren Myötätunnon Valon avulla. Kulta-ajalla on kaksi puolta: ulkoinen ja sisäinen. Ulkoinen kulta-aika syntyy tieteen ja tekniikan kehityksen myötä lähitulevaisuudessa. Jotta voisimme nauttia tuosta ulkoisesta kulta-ajasta, sitä on täydennettävä sisäisellä kulta-ajalla, jolle on ominaista rakkaus ja ilo ilman syytä, sisäinen rauha, myötätunto ja eläminen ykseystietoisuudessa.
 
Vaikuttaakseen maailmaan kokonaisuudessaan vain pienen osan ihmiskunnasta täytyy herätä korkeampaan tietoisuuteen.
 
Golden Age Movementin kurssit ja tapahtumat ovat kaikille, jotka tuntevat sydämessään paloa osallistua maailman valaistumisprosessiin.
 

Rakkauden Talo

www.rakkaudentalo.com

Teen festareilla lyhyitä näytehoitoja (shamanistinen/intuitiivinen energiahoito) ja myynnissä myös ihania sulkakorvakoruja joita askartelen vapaiden/onnellisten lintujen sulista.
 
Voit myös tulla vain piipahtamaan ja moikkaamaan, ja juttelemaan vaikka kasvilääkkeiden ihmeellisestä maailmasta.
 
Nähdään! 😍
 
 

Meri Nikula

www.merinikula.com

Meri Nikula on äänitaiteilija, kohtutietoisen äänenkäytön opettaja ja parantavan äänen kanava. Hänen ainutlaatuinen, vapaana virtaava äänensä koskettaa syvästi, avaten sinut uusille oivalluksille elämässäsi. Ihmisäänen parantavat ulottuvuudet ja rakastava suhde kehoon ovat kaiken hänen työnsä perusta. Merin lävitse virtaava energia on hyvin korkeavärähteistä. Samalla elävä yhteys maahan juurruttaa ja on valtava voiman lähde. 

Merin äänimatkat ovat musiikillisesti upeita konsertteja ja samalla ryhmähoitoja, joissa jokainen linjautuu omaan keskuskanavaansa. Kanavoitu, kerroksellinen laulu, shamaanirummut ja kristallimaljat vievät sinut sisäiselle matkalle oman sielusi maisemaan. Merin äänimatkat käynnistävät usein eheyttävän prosessin jonka vaikutus jatkuu pitkään.

www.merinikula.com

 

Minna Kokki

Kaunis Hetkesi

Olen Minna Kokki ja yritykseni Kaunis hetkesi on vielä aika tuore tuttavuus henkisellä alalla.
Olen kuitenkin herännyt henkisyyteen ja saanut kasvatettua omaa tietoisuutta räjähdysmäisen nopeasti.
Toimin energiahoitajana ja regressiohoitajana, mutta ennenkaikkea henkisenä oppaana/mentorina kaikille teille valosieluille jotka kaipaatte apua oman polkunne matkan varrella.
Jaan paljon sitä tietoa mikä on auttanut minua omalla polullani, mutta taustalla on joukko valonauttajia ohjaamassa minne mentorointi istunnot etenevät. 
Istunnoissa käydään läpi asioita jotka ovat juuri siihen hetkeen asiakkaan korkeimman parhaan hyväksi. ❤️
 
Asun ja työskentelen tällä hetkellä Vantaalla, mutta palvelut saatavilla myös etänä.
 
Järjestän myös liiketilallani Valon pyramidi kehityspiirejä, missä jokainen osallistuja pääsee työstämään omaa sisäistä voimaansa ja oppii ymmärtämään omia kykyjään.
Piireissä ei ole koskaan etukäteen suunniteltua aihetta, vaan aihe tulee verhon takaa valonauttajien johdattelemana.
 
Toimin kaikessa aina intuition ja johdatuksen varassa, joten esim. luentojen aiheita en etukäteen voi kertoa, koska avaudun niiden aikana kanavaksi ja tuon siihen hetkeen juuri sen mikä on kaikkien korkeimman parhaan hyväksi. 
Samalla kaavalla teen sisältöä YouTubeen.
Elän siis täysin hetkessä, olemalla läsnä ja se on yksi asia luontoyhteyden lisäksi mihin autan muita löytämään polkunsa. ❤️
 
Rakkaudella,
Kaunis hetkesi / Minna ✨

Merja Kallunki

https://merjakallunki.fi

Myofascial Energetic Release hoito
Hoito, jolla pyritään parantamaan kehon hyvinvointia ja joka auttaa lievittämään kipua ja jännitystä vapauttamalla kehon luonnollisen kyvyn harmonisoida ja tasapainottaa itseään hengityksen, kosketuksen ja liikkeen avulla. Syvällä kosketuksella pyritään vapauttamaan jännitystila kehosta, jolloin hoito palauttaa luonnollisen energian flown ja elinvoiman. MER-hoito tehdään paljaalle iholle ja se on syvä kosketushoito.

Hoidot: 65€ (festaritarjous).
Hoidot vain lauantaina klo 10-14 ja 16-20. Maksuvälineinä käy käteinen, MobilePay ja tilisiirto.

Hoidosta ja musta voi lukea enemmän nettisivuilta:
Breathwork by Merja Kallunki