Esiintyjät

Festiva Magica on täynnä mystistä ja maagista ohjelmaa!

Festiva Magican artistit, taiteilijat & luennoitsijat esittäytyvät.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lauantai 25.3.2023

Lava

Päivi Kaskimäki

La klo 11.10-11.50 Löydä tähtijuuresi. Tähtimeditaatio Kosmokseen.

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla,
selvänäkijänä ja maya-astrologina.

Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Minulta haetaan myös ratkaisuja elämän kriiseihin tai haasteellisiin tilanteisiin. Katselmukseeni voi tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan inspiraatiota ja energisoivaa tietoa. Kohtaaminen on aina täysin luottamuksellinen.

Kotisivut

Lana Lavonen

La klo12-12.45 Ayurveda-luento

Tule kuuntelemaan miten voit lisätä vastustuskykyäsi ja hyvinvointiasi ayurvedan avulla vastustuskyvyn vahvistamiseen ja stressinhallintaan.

Työkaluja hyvinvointisi tueksi ja kohti parempaa itsetuntemusta. 

Ayurvedassa vahva ruuansulatuksen tuli eli agni on avain terveyteen. Opit yksinkertaisia keinoja sen vahvistamiseksi. Heikko ruuansulatus aiheuttaa paljon vaivoja ja seurauksena muodostuu kuona-aineita, jotka aiheuttavat lisää ongelmia. Annan myös ohjeita stressin lievittämiseen. Pranayama on erittäin tehokas työkalu, jolla voidaan vaikuttaa mm. hormonitoimintaan, helpottaa nopeasti ahdistusta, sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä. 

Ayurvedassa ihminen nähdään kokonaisuutena ja esimerkiksi stressi 
vaikuttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieleen että kehoon, henkistä puolta 
unohtamatta! Nykyaikana lähes kaikki hyötyvät stressiä lievittävistä 
keinoista ja tieto että vastustuskykyä on mahdollista parantaa on 
innostanut monia ayurvedan pariin! Tule nappaamaan omat vinkkisi, lupaan että saat paljon uutta hyödyllistä tietoa (ja hyvää 
energiaa)!
 

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifoitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Hän opettaa myös Ruotsissa ja Englannissa. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on yli 18 vuotta pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus. Lana on osallistunut muuan muuassa Terveyssummittiin, haastattelut löytyvät sieltä.

Lisää tietoa: www.lanaprana.fi

Serafiina Edelmann

La klo 13.00-13.40: Portti auki henkimaailmaan

Ohjatusta hypnoottisesta meditaatiosta saa avun henkimaailman yhteyden ja oman voiman löytämiseen ja vahvistamiseen.

Usein oma päivätietoisuutemme, mielemme toimii usein analyytisena ja kriittisenä tekijänä estäen omassa voimassa olemisemme ja avautumisemme henkimaailmalle. Hypnoottinen, ohjattu syvämeditaatio on avannut monille portin henkimaailmaan, Serafiina Edelmann puhuu tästä uudenlaisesta tavasta vastaanottaa viestejä henkimaailmasta ja saada oma universaali voima toimimaan voimallisemmin ja paremmin hoitotyössä. Samasta aiheesta pidetään Lauantaina 25.3 myös workshop klo 14.00-15.30, johon voi ilmoittautua jo etukäteen. Katso siis myös workshopin esittely.

https://www.serafiina.fi/

Serafiina Edelmann on kansainvälisestikin tunnettu DCH Kliininen hypnoterapeutti, meditaatio-opettaja ja meedio.

Hän  asui  ja opiskeli vuosia Lontoossa jossa työskenteli oopperalaulajana esiintyen lukuisilla arvostetuilla areenoilla, ja opiskeli hypnoterapiaa ja henkisen maailman asioita. Serafiina valmistui kliiniseksi hypnoterapeutiksi 2016. Hänen tiensä alkoi henkimaailman kanssa jo lapsena mutta ammatiksi henkisyys ja hyvinvointi kehittyi vasta aikuisiällä. Koulutuksensa Serafiina on saanut Iso-Britanniassa asuessaan. Hän toimii pääasiassa hypnoterapeuttina, ja onkin auttanut satoja ihmisiä elämänmuutoksissa ja kiperissä elämäntilanteissa.  . Hän toimii pääasiassa hypnoterapeuttina, ja onkin auttanut satoja ihmisiä elämänmuutoksissa ja kiperissä elämäntilanteissa.  Serafiina on kehittänyt omanlaisensa tavan välittää viestejä ihmisille. Hän vie ihmiset lempeästi tilaan jossa henkioppaat saavat yhteyden kanssasi ja voit vastaanottaa itse viestejä. Lontooseen muutto2007 ja mahdollisuudet opiskella ja harjoitella siellä avasivat Serafiinalle uudet portit henkisyyden maailmaan. Kanavointia hän on opiskellut  Britanniassa mm. meedio ja näkijä Julian Jenkinsin johdolla.

Serafiina: ”Henkisen alan parissa en koe olevani oikeastaan koskaan täysin valmis vaan työskentelen päivittäin oman kehityksen eteen meditoimalla ja tekemällä harjoituksia joissa otan yhteyden henkimaailmaan. Haluan sukeltaa syvemmälle näihin asioihin ja nauttia siitä kuinka universumi avautuu minulle lempeänä ja rakastavana.Sellaisen kokemuksen haluan suoda muillekin, ja sen vuoksi olen kehittänyt tavan tehdä hypnoottista meditaatiota jolla saan osallistujan itse näkemään ja kokemaan näitä ihania henkimaailman asioita. Turvallisesti ja ammattitaidolla.Sen  lisäksi että välitän viestejä henkimaailmasta ja olen selvänäköinen, toimin muille ihmisille ikään kuin virittäjänä ja autan heitä löytämään oikean taajuuden, jolla he saavat yhteyden henkimaailmaan. Sen jälkeen tuo yhteys löytyy tulevaisuudessa helpommin sekä nopeammin ja omiin aistimuksiinsa on luontevampi ja helpompi luottaa. Tie tuntuu ikään kuin tutummalta. Näin ihmiset vastaanottavat itse omat viestinsä, ja saavat henkioppaisiinsa yhteyden helpommin.”

Meissä jokaisessa on mediaalisia kykyjä, niitä täytyy vain voimistaa ja kehittää.

 
 

Julia Kuu

La klo 14.00-14.40: Täydellisen hyväksymisen taika

Olen Julia Kuu, sosiaalikasvattaja, psykofyysinen luontaisterapeutti (v. 2007-2010, erikoistunut koko kehon tunnevyöhyketerapiaan) ja HealingArt-taiteilija. Holistisessa luontaislääketieteen olemme kokonaisvaltaisia sosiaalisia tunne-sielu-psykofyysisiä olentoja. Tukkeumat kehossa, tunteissa ja mielessä heijastuvat aina kaikkiin puoliimme. Iloinen uutinen on, että mitä tahansa puoltamme hoitamalla vaikutamme aina itseemme kokonaisuutena sekä monitasoisesti ympäristöömme ja elämäämme.

Olen ollut osittain lapsesta saakka ns. ”auki”. Silti koin nuorena aikuisena vuonna 1998 itsemurhayrityksen jälkeen henkisen heräämisen, johon kuului mm. suuria rakkauden ja ykseyden kokemuksia. Niistä sain voimaa ja turvaa lähteä pian väkivaltaisesta avioliitosta sekä pysyvän onnen pohjavirran koko elämääni myös ahdistus- ja masennuskohtien keskelle.
Työkseni olen aina jossain muodossa tehnyt ihmisten palvelua tai hoitamista. Intohimonani on aina ollut ymmärtää, miten sielunmatkan vaiheet, tunnelukkojen avautuminen ja mielenterveys kytkeytyvät yhteen sekä oppia kulkemaan ”ease & grace” eli kevyesti ja maadoittuneesti armon askelissa.

Luennollani ´Täydellisen hyväksymisen taika – Selviytymistilasta aitouteen ja autuuteen sekä tietoiseen luomiseen ihmeiden taajuudella´ jaan löytämiäni timantteja. Kerron esimerkiksi siitä, miten voit hyväksyvän havainnoitsijan työkalun avulla alkemistisesti muuntaa vanha minäsi toimimattomia osia, jolloin saat samalla käyttöön tietoisen ja selkeän luomisvoimasi sekä rentoudut elämään tässä hetkessä.

Energiakenttäni räjähti auki lasteni syntymän jälkeen vuonna 2006 Oshana Energy Work -liikemeditaatioharjoituksen aikana. Kundaliini poksahti päälaesta ylöspäin kuin shampanjapullosta, jalkapohjat magnetisoituivat lattiaan ja kämmenchakrat eli käsien energiakeskukset virtasivat. Kädet avautuivat lisää samana vuonna tehdessäni intialaisen päähieronnan harjoitushoitoja. Se, mitä harjoitamme, se vahvistuu.
Ohjaamani Let Love Flow -workshop on kehoa, mieltä ja sydäntä avaava meditaatio- ja liikeharjoitussarja, joka mm. voimistaa energiahoitokykyä, poistaa tunnetukoksia sekä vahvistaa sydänyhteyttä itseen, toisiin ja elämään. Tervetuloa mukaan luomaan rakkautta, iloa ja rauhaa!

Anna itsesi rentoutua täydellisesti. Ole aidosti juuri se, kuka olet. Koe täytenä tämä hetki. Tiedosta vastuusi. Antaudu elämän kanssaluojaksi.

Rakkaudella,
Julia

Kalevi Riikonen

La klo 15.00-15.45 Tietoisessa virtauksessa

Aika ajoin meidän on hetki katsoa taaksemme ja suunnitella tulevaisuuden täsmennyksiä maalliseen matkaamme Uuden Tietoisuuden Virrassa, omaa arvomaailmaamme silmällä pitäen. Kaiken aikaa muutosten tuulet puhaltavat koko solaarisessa järjestelmässämme.

Oma sisäinen intuitiomme ja henkinen vahvuutemme tulee olemaan varmin tapa selviytyä monenmoisesta ”puun takaa” tulevista yllätyksistämme elämässämme.

Monet jo toimivatkin Korkeimman Itsensä ohjauksen virrassa Sieluunsa ja ovat persoonatasollakin valmiit kuuntelemaan AJATTOMAN AJAN VIISAUTTA.

Jokaisella meillä on jotakin erityistä tietotaitoa annettavanaan aikamme ihmiskunnalle! Tule siis rohkeasti joukkoomme luomaan YHDISTYVÄN VOIMAN KENTÄSSÄ, Uuden Tietoisuuden Virtaa, aikakauden yhteisessä tehtävässämme, hädässään olevalle planeettajärjestelmällemme.

Tehkäämme YHTEISEN NOSTEEN VOIMASSA kaikki se, mitä ajallisena, rajallisena ja vajavaisena Maan kehossa olevana sieluna voimme toteuttaa.

Tähtitieto jatkaa Kalevin elämäntyön yli 30 vuotta sitten avaamaa ”tuoda teoriaa käytäntöön” – linjaa universaalihenkisyyden lähestymistavan tehotoimintaan.

www.tahtitieto.fi

Erkki Lehtiranta

La klo 16-16.50 Juo Vesimiehen maljasta - ihmiskunta tienhaarassa

Suuret haasteet yhdistyvät ajassamme suuriin mahdollisuuksiin. Juuri nyt maaliskuussa hyvin ajankohtainen Pluto-planeetan siirtymä uuteen Vesimies-sykliin nostaa esiin vahvat energiat, jotka vaativat käytännön henkisyyttä, tervettä erottelukykyä ja tahtoa palvella ihmiskuntaa ja planeettaa viisaalla tavalla. Luennolla avataan uusia näkökulmia Vesimiehen väkevään kutsuun. Henkinen evoluutiopaine kehottaa meitä kaikkia kurkottamaan kohti korkeuksia, kohti uudenlaista valoa ja elämänymmärrystä. Luennolla esiin nousee myös neljän ärrän teema: rajat, raha, rauha ja rakkaus.

WORKSHOP: Su 26.3.2023 klo 13.00-14.30: Kädenviivat ja henkinen kehitys (20€)

Kädestä katsomisen taidolla, kirologialla, on vuosituhantiset perinteet eri korkeakulttuureissa. Tässä workshopissa tutustutaan kätemme rikkaaseen karttaan henkisen kehityksen näkökulmasta. Käden kielioppi kertoo mm. aiemmissa elämissämme saavuttamastamme korkeimmasta kehitystasosta keskeisten elämänläksyjen suhteen, chakroistamme, elämänsuunnitelmaamme liittyvistä ajoituksista sekä terveydentilastamme. Kädenviivat voivat antaa Henkisen Tien kulkijalle oivallista osviittaa kulkusuunnasta, olemmeko juuri nyt oikealla tiellä.

Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kouluttaja ja kirjailija, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Hänen 12 kirjaansa käsittelevät henkisyyden eri osa-alueita aina henkisistä laeista musiikin vaikutuksiin ja henkiseen astrologiaan. 

www.smilingstars.fi

Mikael Kivivuori

La klo 17-17.50 Oma polkuni ja sydämen ohjauksen kuunteleminen

Olen raumalainen monen alan puuhamies, joka kulkee sydämensä johdattamana kohti monenlaisia seikkailuja.
Elämään on mahtunut iloa, kavereita ja unelmointia, mutta myös masennusta, köyhyyttä ja elämän aallonpohjia.

Kaiken kokemani vuoksi elämäntehtäväni on auttaa ja piristää ihmisiä kaikin mahdollisin tavoin.
Bravuurejani ovat innostavat hyvinvointivalmennukset, kannustava musiikki ja herättelevät huumorisketsit.

Vuonna 2012 perustin MUN-GO Maailmanpelastusprojektin, herättyäni siihen miten vakavasti meille valehdellaan ja jopa ohjataan ihmiskuntaa kohti kriisejä. Tutkin asioita paljon, mutta tällöin ihmisiä ei vielä aiheeni 

Tulin tunnetuksi ”Koronakriisin Kohulääkärinä” vuonna 2021, kun paljastin haastatteluissa tutkimaani koronakorruptiota ja koronarokotteiden riskejä.

Sain välittömästi potkut Terveystalosta ja valtamedian lokakampanjan päälleni.
Positiivisena puolena sadat tuhannet suomalaiset ehtivät saada haastatteluistani inspiraation tutkia aiheita itse ja herätä valtamedian aivopesusta.

Plussana syntyivät myös Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR ja Pelastetaan Suomen Lapset -lääkärijärjestö, jolloin suomalaisilla on edes muutama taho joihin voi luottaa viranomaisten valehdellessa. 

Syksyllä 2022 aloitin musiikkiteatterin opiskelut Helsingissä (rokottamien sote-ammattilaisten laittoman syrjinnän vuoksi), ja yritän kehittää jostain aina rahaa elämiseen (voit auttaa TUE MINUA -osiossa).
Kaikki vapaa-aika ja resurssini menevät Suomen ja koko Ihmiskuntamme pelastamis/parantamistoiminnassa, mitä toki välillä omasta hyvinvoinnistaan on pidettävä huolta. 

Suurin haaveeni on päästä edistämään kehittämääni MUN-GO Hyvän Kierrettä ympäri maailmaa. 
Tai oikeastaan toiseksi suurin, sillä suurin haaveeni on oma perhe ja rakkaus. 

RAKKAUS on muutenkin mielestäni ratkaisu kaikkeen, kuten John Lennonkin lauloi.
– Ja se on ensiaskel, jonka jokainen voimme ottaa elämämme ja maailmamme paranemiseksi.

Jos mikä tahansa palveluni kiinnostaa tai haluat muuten vaan tehdä yhteistyötä, ole yhteyksissä!

www.mikaelkivivuori.fi

 

Arthur Kaijanpoika

La klo 18-18.40 Tietoisena Tieteen Ytimessä

Tietoisuusvalmentaja, intuitiivinen mentori
Lääketieteellisen fysiikan ja tekniikan tohtori, dosentti

Tietoisena Tieteen Ytimessä -luennon kantavana teemana on Tietoisuus&Tiede; miten nykyajan maailmassa nämä monesti toisiaan poistyöntävät ”kategoriat” voisivat yhdessä palvella meitä kaikkia. Luento kysyy myös meidän paikkaamme tässä maailmassa. Mitkä tekijät vaikuttavat siihen minkälaisen polun juuri sinä valitset, ja miten jokainen voi omalla ajattelullaan, sanoillaan, teoillaan ja valinnoillaan vaikuttamaan ensisijaisesti Itseensä, ja sitä kautta ympäristöön? Miten voisimme kaikki elää ykseyden kokemuksessa lokeroimatta toisiamme milloin milläkin perusteella? Miten itse voi varmistaa ettei sorru samoihin teemoihin, joista toisia sormillaan osoittaa? Kuinka voisimme nähdä kaikki ykseydessä olevina palvelijoina, eikä erillisyydessä vellovina vihollisina?
Luento kannustaa ihmisiä huomioimaan ja oppimaan havainnoimaan ensisijaisesti itseämme tullaksemme parhaaksi mahdollisiksi versioiksi Itsestämme, ja täten voidaksemme aidosti onnellisesti hyvin.

Luennon jälkeen kuuntelijalla tulee olemaan fiilis, että hänelle on jäänyt jotain pohdittavaa ja tunnusteltavaa hänen omalle polulleen. Luento kannustaa jokaista kysymään Itseltään mitä voisin tehdä Itseni, läheisteni ja ylipäätään universumin hyvinvoinnin edistämiseksi. Luennon tavoitteena on myös kannustaa ihmisiä näkemään sekä oman että jokaisen muunkin yksilön paikan ja matkan luontaisuus ja oikeellisuus tässä maailmassa.

Tavoitteena on saada jokainen viemään luennolta jotain mukanaan omaan elämään; joko varmistaen omaan suuntaa, ja/tai löytämään uusia virikkeitä kohti jokaisen oman näköistä polkua.

Arthur on työskennellyt monissa erilaisissa ohjaus-, opetus-, valmennus-, mentorointi-, ja johtotehtävissä parin kymmenen vuoden aikana. Työuraan mahtuu monenlaisia eri organisaatioita, tiimejä ja yhteisöjä, niin akateemisesta yliopistomaailmasta, julkisesta terveydenhuollosta, yksityisistä yrityksistä, että ammattiurheilusta. Arthur on lisäksi työskennellyt tietoisuusvalmentajana luennoiden vierailijana, kouluttaen henkisen kasvun retriiteillä ja mentoroiden yksityisasiakkaita.

Varsinaiselta koulutukseltaan Arthur on lääketieteellisen fysiikan ja tekniikan tohtori, ja toimii myös dosenttina yliopistossa. Lisäksi, hän on kouluttautuessaan lukenut pitkälle mm työpsykologiaa ja johtamista, NLP:tä, sekä ratkaisukeskeistä valmennusta ja lyhytterapiaa.

Arthurin henkiseen matkaan mahtuu monenlaisia vaiheita ja kokemuksia. Taival on vaatinut valtavaa Itsensä tutkiskelua, haastanut kohtaamaan syvimpiä pelkoja, tarjoillut ihmisyyden suuria teemoja käsiteltäväksi, ja näyttänyt kauneutta pimeimpienkien kolkkien tuolla puolen. Tavallisimpia ”erikoisemmiksi luokiteltavia” kokemuksia hänelle ovat intuitiiviset näyt, energioiden aistimiset, ja keskustelut tietoisuuden kanssa.

Arthurin suurimpia intohimoja on ihmisten kasvun tukeminen ja potentiaaliin nostattaminen erityisesti henkisen hyvinvoinnin ja itseoivaltamisen kautta. Luennoidessaan Arthur pyrkii huomioimaan läsnäolijat; herätellä heidän ajatusprosessiaan, nostattaa tunteita, ja joskus jopa provosoivasti pyrkien triggeröimään oivalluksia tarjoavia tiedostamattoman mielen höpinöitä näkyväksi. 

www.elonvalo.net

Merja Valve

La klo 19-20.15 Voimaannuttavan äänen konsertti

Olen Merja Valve, joka tunnetaan myös joogaavana musiikinmaisterina.
Nimi johtuu siitä, että olen musiikin maisteri ja valmistunut SIbelius-Akatemiasta saksofoni pääaineenani.
Työskentelin sakasofonistina sekä saksofoninsoiton opettajana monia vuosia, mutta työnteko kävi mahdottomaksi yliherkän kuuloni takia. Minulla oli tinnitusta ja kovat äänet saivat aikaiseksi pahoinvointia ja huimasta.

Neljän lapsen yksinhuoltajuus ei myöskään sopinut yhteen tällaisen työn kanssa ja kävin läpi myös uupumuksen. Minulla alkoi hurja tinnitus, joka aiheutti huimausta ja fyysistä kipua. Kävin tämän takia tutkimuksissa ja kuulokokeiden perusteella lääkäri ihmetteli, että kuinka olen ikinä voinut edes soittaa saksofonia. Kelan uudelleenkoulutusta en saanut liian vähäisen kuulonaleneman takia ja jäin siis yksin hoitamaan ongelmaani. Etsin itselleni helpotusta tilanteeseen erilaisista vaihtoehtomenetelmistä ja opiskelin niitä myös.

Kotisivut

Workshopit
lauantai

Golden Age Movement

La klo 12-12.30 Huipputilan välitys (0€)

Huipputila on korkean tietoisuuden kokemuksen tila, joka on yksi Suuren Myötätunnon Valon Amma Bhagavanin antama oikopolku ihmiskunnalle, ihmisen henkiselle kehitykselle kohti Valaistumista, eli vapautumista kaikesta kärsimyksestä.

Anja Kadiziolka

La klo 12.45-13.45 Shamanistinen seremonia - Aktivointi uuteen aikaan (25€)

Nyt on aika nousta omaan voimaan ja omaan totuuteen. Ja yhdistyä Äiti Maan sykkeeseen, kevään kasvuvoimaan. Tule mukaan kevätpäiväntasauksen ja uuden aikakauden shamanistiseen seremoniaan. Pääset vastaanottamaan puhdistavia ja voimaannuttavia energioita shamanistisen hoidon äänimaailmassa. Voit antaa rummun viedä sinut omalle henkiselle matkallesi oman voimasi ytimeen ja antaa oppaidesi ja voimaeläimesi johdattaa sinut uuteen olemiseen, uuteen aikaan.

www.anjakadziolka.fi

Serafiina Edelmann

La klo 14-15.30: Portti auki henkimaailmaan (40€)

Mediaalista työskentelyä avaava workshop jossa saat itse kokemuksia henkimaailmasta.

Oletko koskaan miettinyt onko meedioiden viestit totta vai ei?

Voiko kenestä tahansa tulla meedio?

Workshopissa keskustellaan henkien maailmasta ja siitä mitä viestien kanavointi, ja henkimaailma ovat. Miten aloittaa henkien kanssa kommunikointi.

Workshopissa saat kaksi pitkää hypnoottista meditaatiota diplomi hypnoterpeutin ja meedion, Serafiina Edelmannin tekemänä. Hän avaa osallistujille henkimaailmaa antamalla hjatun hypnoottisenmeditaation kautta kokemuksen jolla henkimaailman verho raottuu. Voit saada itse viestin henkimaalimasta, tai kokea energian ja henkien lempeän voiman sekä kohdata oman henkioppaasi ja tutustua elämäsi tarkoitukseen.

Paikkoja rajoitettu määrä, ilmoittautumalla etukäteen varmistat paikkasi workshopissa.

(Otan vielä ilmoittautumisia paikanpäällä vastaan mikäli paikkoja  on jäljellä)

Ilmoittautumiset: serafiina.edelmann@gmail.com

Maksu käteisellä 40e paikanpäällä.

Harry Tuominen

La klo 15.45-16.45 - Ihmeiden Oppikurssi käytäntöön (20€)

Ihmeiden oppikurssi on yhdysvaltalaisten kliinisen psykologian professoreiden, Helen Schucmanin William Thetfordin avustuksella kirjoittama itseopiskelumenetelmän kuvaileva kirja, vaikkakaan Schucman ei nimeä heitä kirjoittajiksi. Schucman on väitteidensä mukaan saanut kirjan saneluna ”sisäiseltä ääneltä”, joka hänen mukaansa on Jeesuksen ääni. Kirja tähtää lukijan henkiseen vapautumiseen pelosta, eli egosta. Kurssi on opetukseltaan ei-dualistinen. Sen mukaan kokemamme maailma on aistiharha, josta voidaan vapautua noudattamalla Kurssin opettamaa kokonaisvaltaista anteeksiantoa.

Ihmeiden oppikurssi koostuu kolmesta osasta: Tekstiosasta, Oppilaan työkirjasta sekä Opettajan käsikirjasta. Kurssin oikeudet omistaa amerikkalainen The Foundation for Inner Peace -niminen yhdistys. 

Kurssi itse esittelee itsensä näin:

”Tämä on Ihmeiden oppikurssi. Se on pakollinen kurssi. Vapaaehtoista on vain se, milloin suoritat sen. Vapaa tahto ei tarkoita, että voisit määritellä opetussuunnitelman. Se tarkoittaa vain, että voit valita, mitä haluat opiskella tiettynä ajankohtana. Kurssin päämääränä ei ole opettaa rakkauden merkitystä, sillä se ylittää sen, mitä voidaan opettaa. Kurssin päämääränä on kuitenkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tietoisuuden tieltä, sillä rakkauden läsnäolo on sinun luonnollinen perintöosasi. Rakkauden vastakohta on pelko, mutta sillä mikä on kaikenkattavaa ei voi olla vastakohtaa. Tämä kurssi voidaan sen vuoksi tiivistää hyvin yksinkertaisella tavalla seuraavasti:

Mitään todellista ei voi uhata.

Mitään epätodellista ei ole olemassa.

Siinä on Jumalan rauha.”

Julia Kuu

La klo 17.00-17.45: Let Love Flow – Rakkauden virta (0€)

Kehossa lepää koko ihminen kaikkine puolineen: tunteidensa, mielensä ja sielunsa kanssa. Nämä kaikki ovat erottamattomasti yhteydessä toisiinsa. Siksi kehon kautta voi vapautua mistä tahansa mielen uskomusjumista, stressistä ja tunnelukoista. Kun keho on virtaava, rento ja hyvinvoiva, se näkyy väistämättä ilon ja nautinnon lisääntymisenä myös muilla osa-alueilla.

Let The Love Flow -harjoitus on minun ja jooga- ja meditaatio-ohjaaja Tea Lehikoisen kehittämä harjoitusyhdistelmä erittäin voimakkaita, mutta lempeitä liikkeitä, joilla poistetaan kehosta tukoksia ja avataan energiakanavia ja -virtauksia. Se pohjautuu osin Oshana Energy Work -liikemeditaatioon, joka räjäytti pääenergiakeskukseni auki vuonna 2006. Useimmilla harjoitus vähintäänkin vahvistaa luontaista käsien energiahoitokykyä huomattavasti ja tuo muuhunkin kehoon rennon ja virtaavan olon.

Let The Love Flow on erilaisten yksin ja parin kanssa tehtävien harjoitusten sarja. 45 minuutin kokonaisuuteen kuuluu alku- ja lopetusmeditaatiot, Energy Work -liikemeditaatiota ja lyhyet parin kanssa tehtävät liikeharjoitukset, hieman vapaata liikettä sekä loppumeditaatio.

Lana Lavanina / Lana Prana

La klo 18.00-19.30 Tantra-työpaja naisille (15€) 

Tervetuloa voimaantumaan tantra-työpajaan!

Oletko sinä valmis ottamaan hyvinvointisi ohjat omiin käsiisi ja alkamaan elää täyttä elämää, naisena ja jumalattarena?

• Olet askelen lähempänä omaa voimaasi.
• Tunnet miten elinvoimasi alkaa virtaamaan kehossasi ja mielesi on rauhallisempi ja selkeämpi.
• Saat kokea yhteyden sydämeen ja aitoa läsnäoloa.

Tule mukaan voimaantumaan ja kokemaan täydellistä läsnäoloa.

Annetaan sielusta asti tulla ulos kaiken minkä on tarpeen tulla. Kevennetään oloa tunteiden purkaus harjoituksilla. 

Erilaiset lempeät harjoitukset avaavat pranan virtauksia, elinvoima pääsee liikkumaan vapaasti. 

Saamme tuntea enemmän tilaa ja iloa kehossa. Hengitys muuttuu syväksi ja pitkäksi ja mieli selkenee.

Ohjelmaan kuuluu: muutama hengitysharjoitus, tunteiden purku tanssin ja musiikin avulla, lempeät tantra-harjoitukset ja ohjattu meditaatio/rentoutuminen.

Ohjaaja : Lana Lavanina/LanaPrana 

Hinta: 15€
Ilmoittautumiset: lana@lanaprana.fi

Palautteet: 

’”Olen niin yllättynyt mitä tapahtui, kaikki on ollut helppoa, sallivaa, iloista ja kivaa.
Lana sinun välittömyytesi ja vilpitön katseesi ja olemuksesi aukaisee väylän johonkin…
Tulin ilman odotuksia, vähän/paljon väsyneenä – lähden täynnä energiaa ja iloa täyteläisistä kohtaamisista” 
– Maija

”Oli kesä, Lanan retriitillä musiikki soi ja saimme viehättävän kutsun lähteä naiselliseen tanssiin, antauduimme musiikin vietäväksi ja tunsin feminiinisyyteni nousevan. 
Vahva, rohkea, iloinen, tätä kaikkea sain kokea Lanan ohjauksessa kesäisessä illassa. 
Ensi kosketuksen myötä uskalsin sukeltaa syvemmin tantran maailmaan, niin kiitollinen tästä matkasta, Kiitos Lana ❤
-Kaisa

”Täydellinen viikonloppu Ayurvedan, pranyaman ja tantraan tutustumisen merkeissä.
Sisälläni liikahti jotain syvempää, kohti naiseutta ja oman kehon hyvinvointia.
Lana on upea ohjaaja joka saa kaikki naiset seurassaan säteilemään sisäistä valovoimaansa.
Kiitos lempeästä ja naurun täyteisestä viikonlopusta !
– Ilolla Kaisa

Kouluttajana toimii:
Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifioitu kliinisen Ayurvedan terapeutti, pranayama- ja joogaohjaaja. Lana tekee ayurveda-konsultaatioita ja abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa.
Lanan vahvuus on ayurvedan, joogan, pranayaman ja tantran kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.

”Lana on upea ohjaaja joka saa kaikki naiset seurassaan säteilemään sisäistä valovoimaansa. Kiitos lempeästä ja naurun täyteisestä viikonlopusta.” – Kommentoi Kaisa edelliseltä retriitiltä.

Ilmoittaudu: lana@lanaprana.fi

Oletko löytänyt oman tapasi olla ja elää vapaasti? Ilmentää itseäsi ja sisimpääsi ilman ympäriltä, muista ihmisistä tai yhteiskunnasta tulevia odotuksia tai normeja. Kyse on siitä mitä vapaus sinulle tarkoittaa, ei minulle tai naapurin Heidille.

Kyse on siitä, että tutustut itseesi ja annat itsellesi ansaitsemasi arvostuksen ja kunnian. Alat ilmentämään todellista itseäsi. Se on synnyinoikeutesi.

Se onnistuu vain ottamalla itsellesi aikaa ja tilaa, tässä hetkessä. Kuuntelemalla mitä sisältäsi nousee – opit ottamaan ohjausta vastaan. Kuuntelemaan intuitiotasi.

Naiset antavat myös aidosti kohdatessaan valtavasti toisilleen. Heijastamme toistemme sisintä kuin peiliin katsoisi. Uskallatko sinä katsoa? Kokea? Ja elää jälleen täyttä elämää?

Sunnuntai 26.3.2023

Lava

Maiju Nurmesniemi

Su 26.3.2023 klo 10-10.40 Energisoiva & tasapainottava aamun aloitus

Taattu vaikutus, joka kantaa läpi koko festivaalielämyksen! Festiva Magicassa yhdistän terveysteknologiaa ja energiahoitoa – lisäksi jos aikaa jää teen pulmien purkua noudattaen prosessia joka mahdollistaa ongelmien ratkaisun parhaimmillaan minuuteissa. Saatanpa nostaa Sinulle kortinkin, jos tilanne sitä vaatii.


Voisi sanoa että olen ollut henkisellä tiellä koko 44-vuotisen elämäni, mutta sen opiskelemisen olen toden teolla aloittanut noin 20 vuotta sitten. Viime vuosina olen opiskellut enemmän myös mielen toimintaa NLP:n ja hypnoosin kautta sekä erilaisten mentaalivalmennusmodaliteettien kautta. Reiki on ollut elämässäni 15 vuotta, olen Usuin linjan Master, ja viime kuukausina hoitoihini on tullut mielenkiintoisia, uusia ulottuvuuksia ja rakastan sen kaiken tutkimista kokemuksellisesti.

Hoitaessani olen ihanan rakkaudellisissa ja maailmoja syleilevissä energioissa syvältä Äiti-Maan uumenista korkealle galaksien tähtisumuun. Valmistun pian ravintoneuvojaksi funktionaalisen lääketieteen mukaan, joten älä ihmettele jos hoito nostaakin ruokavalio-ohjeita tai ravintoainepuutoksia tietoisuuteesi. Vinkkejä saa toki kysyä muutenkin.


Rakas mieheni kutsuu minua nimellä ”Gadget Girl” eli vempaintyttö. Minulla on mm. vahvat tähteläisjuuret, mihin yhdistän rakkauteni terveysteknologiaan ja tieteeseen. Olen käyttänyt Bemeriä – maailman ainutta lääketieteellisen laiteluokituksen saanutta verisuoniterapialaitetta – vuodesta 2016. Bemer kannattelee kokonaisvaltaisesti kaikkia kehon järjestelmiä sitä kautta että se vahvistaa mikroverenkiertoa, jossa tapahtuu elämää ja terveyttä ylläpitävät toiminnot kuten kuona-aineiden poistuminen sekä hapen ja ravinteiden imeytyminen. Maalaisjärjellä mietittynäkin on loogista hahmottaa kuinka kaikki sakkaa jos nämä perustoiminnot sakkaavat; ja taas toisinpäin kuinka kehomieli voi kaikin puolin paremmin kun kaikki tämä toimii kauniisti.


NeuroVizr on laiterepertuaaristani viimeisin ja se on ns. aivohyvinvointilaite. NeuroVizr käyttää kirjaimellisesti valokieltä eli se tykittää kirkkailla ledeillä erilaisia valoimpulssien sarjoja suljettujen silmien taakse saaden aikaan muuntuneen tajunnantilan, jossa pääset matkalle fraktaalien maailmaan. Kokemuksen täydentää kuhunkin ohjelmaan sopiva äänimaisema. NeuroVizr vaikuttaa mm. hermostolliseen hyvinvointiin, kognitiiviseen suorituskykyyn, luovuuteen ja tietoisuuden tutkimiseen, ja olen sen havainnut mahtavaksi lisäksi energiahoitoihin. Kun asiakas on ennen hoitoa NeuroVizr-käsittelyssä pääsemme niin hoitaja kuin hoidettavakin uusille tasoille hoidossa. Huomaathan että laite ei sovellu epileptikoille.  

www.mandalatalo.com

Sarielina Tienhaara

Su 26.3.2023 klo 11-11.40 Human Design

MIKSI HUMAN DESIGN ON OLEMASSA?
– what the f#€k is human design?

Luvassa filosofinen, mutta käytännön mekaaninen luento Human Designin esimerkillisestä tavasta viedä uudenlainen tietoisuus solutasolle.  
Kannattaa tulla kuuntelemaan – tulee takuulla hauskaa!

Human Design on tiedettä yksilön erilaisuudesta. Human Design ei ole spirituaalinen tai uskonvarainen asia, vaan mekaaninen järjestelmä. Se pureutuu kvanttifysiikkaamme – yksilöllisesti. Voit kokeilla jos se toimii kohdallesi, you choose. Se on matrixin punainen pilleri, eikä näin ollen kuitenkaan kaikille tarkoitettu. 

Eli?

Haluatko OIKEASTI päästä linjaan itsesi kanssa?
Haluatko rakastaa ja hyväksyä itsesi sellaisena kun olet?
Haluatko tulla tietoisemmaksi omista kaavoistasi?
Haluatko kuulla miten HUMAN DESIGN voi helpottaa arkeasi, suhdetta itseen ja läheisiin, koko maailmaan?

Luento on interaktiivinen – saa kysyä ja kyseenalaistaa!

TERVETULOA  & LOVE YOUR SELF

SARIELINA TIENHAARA
Cross of Maya, 4/6 generator, mystikko & bisnesleidi 
/ TAIKAVOIMAT 
/ HUMAN DESIGN FINLAND

 – 2008 lähtien omalla Strategian & Auktoriteetin tripillä. Human Design vankasti solutasolla.
– Valtava kokemustieto ja vuosien koulutus sekä opiskelu. 
– Järjestänyt ja osallistunut kursseihin Suomessa tuoden pro-level puhujat ulkomailta (Nina Rosas, Dirk Nellens, Richard Beaumont) ja lukuisia mm Jovianin kursseja sekä useita livekursseja ja seminaareja Ranskassa ja Ibizalla.
– 10 vuoden ajan tehnyt satoja henkilökohtaisia HD sessioita.
– 4/6 ja operoi networkin kautta. Onnekseen kohdannut satoja ellei tuhansia Human Design ihmisiä ja saanut elää ihan toisenlaisessa MAYASSA.
– mm perustanut HENKISTÄ PESÄMUNAA 2013 ja TAIKAVOIMAT 2022.

www.humandesignfinland.fi

Harry Tuominen

Su 26.3. klo 12.00-12.50 Ihmeiden Oppikurssin apu terveyteen

Ihmeiden oppikurssi on yhdysvaltalaisten kliinisen psykologian professoreiden, Helen Schucmanin William Thetfordin avustuksella kirjoittama itseopiskelumenetelmän kuvaileva kirja, vaikkakaan Schucman ei nimeä heitä kirjoittajiksi. Schucman on väitteidensä mukaan saanut kirjan saneluna ”sisäiseltä ääneltä”, joka hänen mukaansa on Jeesuksen ääni. Kirja tähtää lukijan henkiseen vapautumiseen pelosta, eli egosta. Kurssi on opetukseltaan ei-dualistinen. Sen mukaan kokemamme maailma on aistiharha, josta voidaan vapautua noudattamalla Kurssin opettamaa kokonaisvaltaista anteeksiantoa.

Ihmeiden oppikurssi koostuu kolmesta osasta: Tekstiosasta, Oppilaan työkirjasta sekä Opettajan käsikirjasta. Kurssin oikeudet omistaa amerikkalainen The Foundation for Inner Peace -niminen yhdistys. 

Kurssi itse esittelee itsensä näin:

”Tämä on Ihmeiden oppikurssi. Se on pakollinen kurssi. Vapaaehtoista on vain se, milloin suoritat sen. Vapaa tahto ei tarkoita, että voisit määritellä opetussuunnitelman. Se tarkoittaa vain, että voit valita, mitä haluat opiskella tiettynä ajankohtana. Kurssin päämääränä ei ole opettaa rakkauden merkitystä, sillä se ylittää sen, mitä voidaan opettaa. Kurssin päämääränä on kuitenkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tietoisuuden tieltä, sillä rakkauden läsnäolo on sinun luonnollinen perintöosasi. Rakkauden vastakohta on pelko, mutta sillä mikä on kaikenkattavaa ei voi olla vastakohtaa. Tämä kurssi voidaan sen vuoksi tiivistää hyvin yksinkertaisella tavalla seuraavasti:

Mitään todellista ei voi uhata.

Mitään epätodellista ei ole olemassa.

Siinä on Jumalan rauha.”

Jenni Turku

Su 26.3. klo13-13.40 Miten luodaan runsautta ja yleisimmät kompastuskivet, jotka blokkaavat luomisen

 

Jenni Turku on traumahoitaja, energiahoitaja ja klassinen homeopaatti. 

Hän löysi homeopatian 2000-luvun alussa oman sairastumisensa kautta – homeopatialla ”parantumattomat” krooniset sairaudet paranivat. Myös energiahoidot tulivat ajankohtaisiksi tuolloin, ensin reikin kautta. 

Oman monivuotisen traumatyöskentelynsä myötä Jenni tuli tietoiseksi alitajuisista tunnetraumoista ja niiden suuresta vaikutuksesta jokapäiväiseen elämäämme. Meistä jokainen kantaa vähintäänkin tiedostamatonta traumojen taakkaa, mikä näkyy esim. hankaluuksina ihmissuhteissa tai vaikeutena päästä elämässä eteenpäin. Jenni on erikoistunut tunnetraumojen parantamiseen sekä alitajuisten rajoittavien uskomuksien poistamiseen.

https://jenniturku.com

Susanna Miettinen & Pekka J. Mattila​

Su 26.3. klo 14-14.40 Valo tulee Pohjolasta

Suomen kansa voi perustaa uuden kulttuurin. Näin on väitetty.
Kulttuurin, jonka peruskivinä ovat viisaus ja rakkaus.

Ennen sitä meidän on unohdettava se mitä on ollut ja ymmärrettävä ettei kukaan meistä vielä tiedä mitä uusi tulee olemaan.
Ennen sitä meidän on tultava yhteen tavalla, jota kukaan ei ole koskaan vielä nähnyt.

Mitä tämä syvempi yhdistyminen tarkoittaa ja millä tavalla me voimme tehdä sen?
Mitkä ovat oikeat askelmerkit?

 

Kuparikettu

Su klo 15-15.50 Noituuden historia ja demonisointi

Olen aina ollut luonteeltani todella utelias, tutkiskeleva ja pohdiskeleva, mutta myöskin hyvin herkkä sekä intuitiivinen ja minulla on aina ollut luontaisesti vahva yhteys astraali- ja unitodellisuuksien eri tasoihin. Kiedoin itseni mielikuvituksen, luovuuden, magian sekä henkisyyden viittaan hyvin aikaisin ja olen aina tuntenut, että metsät olisivat toinen kotini. 

Henkisten kykyjeni sekä lahjojeni käyttö konkretisoitui vuonna 2013, kun aloitin yhdessä äitini Platinan kanssa spiritualismin opiskelemisen. Suoritimme henkisen tietouden kurssin sekä mediaalisen perus- ja jatkokurssin. 2015 matkasimme myös Englantiin Arthur Findlay Collegeen, joka on edelleen yksi Euroopan arvostetuin psyykkisiä tieteitä tutkiva oppilaitos. Opiskelimme kansainvälisten henkisten opettajien johdolla mm. esiintymistä, meditoimista, shamanismia, mediumismia, energiahoitoa sekä transsia.

Monimuotoisten henkisten polkujen opiskelu, esiintyminen ja asiakastyöt ovat vieneet minut mukanaan. Tänä päivänä ymmärrän itseäni myös paremmin, mitä koskaan aikaisemmin. Olen saanut muodostettua sisimpääni ja intuitiooni vahvan yhteyden ja olen huomannut, että omaan todella paljon erityisherkkyyden piirteitä. Tuntuu uskomattomalta katsoa ja aistia maailmaa silmät avautuneena. Aivan kuin olisi herännyt unesta. Viimeinkin ymmärrän, kuka olen, millainen olen ja miksi olen.

https://kuparikettu.fi

 

Antti Juhani Häyhä

Su klo 16.10-17 Sydämellinen polku runsauteen

1. Puutteen ja niukkuuden taso – epäluottamus Elämää kohtaan. Elämä koetaan epäreiluna. 

2. Elämä kantaa -taso. Luottamus Elämää kohtaan on löytynyt, runsauden virta on oikukas, mutta Elämä tarjoaa lahjoja ahdinko-tilanteisiin ja asioista selvitään. Runsautta ei kuitenkaan kerry säästöön. Monet jäävät tyytyväisenä tälle manifestoinnin tasolle. 

3. Runsaus ja sisäinen valo lisääntyy -taso. Sielun virtaus on riittävän vahva muuntamaan yksilön rajoittuneet käsitykset rahasta ja hälventämään hengen ja materian välistä sisäistä taistelua. Hyvän ja pahan välinen kuilu alkaa yhdistyä. Runsauden virtaus on enemmän henkistä laatua ja palvelua ja samalla maallinen runsaus alkaa kukoistaa rajoittamattomammin. 

4. Palvelu ja antautuminen laajempaan tehtävään. Runsaus ja yltäkylläisyys ovat muuttuneet luonnolliseksi osaksi elämää ja halu jakaa hyvää muille on luontaista sekä iloa tuottavaa. 

Raha on runsauden virtauksen sivutuote. Sydämen polulla raha ei voi olla ensisijainen päämäärä runsauteen liittyen, vaan oman yksilöllisen energian virtauttaminen ja jakaminen. Jos raha tai sen puute toimivat pääasiallisina kirittäjinä, energian virtaus tukehtuu tai kuoleentuu ennenpitkää.

Mutta rahaan liittyvät negatiiviset käsitykset on syytä kaikki nostaa tietoisuuteen ja puhdistaa polariteetti-kiinnikkeistä. 

Antti Häyhä on parantaja-näkijä, sielunkuvataiteilija ja henkisen kasvun kouluttaja Jyväskylästä.

Antti on Celestial Aura Healing -metodin kehittäjä ja kouluttaja – yli 20 vuoden kokemus henkisestä työskentelystä parantajana ja opiskelijana.

”Ykseyskokemusten myötä olen alkanut entistä enemmän toimimaan Luoja-Minäni kautta ja tehtäväni on yhdistää ihmisyyden kokemusten kautta saatu viisaus rakkaudella Luoja-lähteeseen.”

www.alkulahde.com
www.soulfulness.fi

Workshopit
sunnuntai

Golden Age Movement

Su klo 10.30-11.00 Huipputilan välitys

Huipputila on korkean tietoisuuden kokemuksen tila, joka on yksi Suuren Myötätunnon Valon Amma Bhagavanin antama oikopolku ihmiskunnalle, ihmisen henkiselle kehitykselle kohti Valaistumista, eli vapautumista kaikesta kärsimyksestä.

 

SUN Tantra

Su klo 11.15-12.45 Työpajan teemana yhteys (0€)

Työpajan kuvaus:
”Yhteys. 
Työpajassa luomme yhteyttä erilaisin läsnäolo- ja kehollisin harjoituksin itseen ja sen jälkeen muihin. Tutkimme sitä kuinka rakkaus, toisten kunnioitus ja arvostus avaa meitä enemmän keholliselle sekä energeettiselle yhteydelle.”

SUN Tantra:
Ihminen ihmiselle on Virpin ja Niinan tapa olla ja kohdata toiset, niin vapaalla kuin työssäkin. He kokevat tärkeäksi olla itse sitä mitä ohjaavat, myös jokapäiväisessä elämässä. Kanssakulkijoina toisen ihmisen äärellä he oppivat samalla itsestään sekä toisista peileistä. He näkevät itsensä ja muut yhtäaikaisesti sekä keskeneräisinä että kokonaisina.

www.suntantra.com

Erkki Lehtiranta

Su klo13.00-14.30 Kädenviivat ja henkinen kehitys (20€)

Kädestä katsomisen taidolla, kirologialla, on vuosituhantiset perinteet eri korkeakulttuureissa. Tässä workshopissa tutustutaan kätemme rikkaaseen karttaan henkisen kehityksen näkökulmasta. Käden kielioppi kertoo mm. aiemmissa elämissämme saavuttamastamme korkeimmasta kehitystasosta keskeisten elämänläksyjen suhteen, chakroistamme, elämänsuunnitelmaamme liittyvistä ajoituksista sekä terveydentilastamme. Kädenviivat voivat antaa Henkisen Tien kulkijalle oivallista osviittaa kulkusuunnasta, olemmeko juuri nyt oikealla tiellä.

Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kouluttaja ja kirjailija, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Hänen 12 kirjaansa käsittelevät henkisyyden eri osa-alueita aina henkisistä laeista musiikin vaikutuksiin ja henkiseen astrologiaan. 

www.smilingstars.fi

Antti Aalto

Su klo 15-16.30 Kristallimaljakonsertti (vapaaehtoinen maksu)

Äänikylvyssä saat rentoutua sisäisen maailmasi äärelle hoitavien äänten saattelemana. Soittimina käytössä ovat mm. kristallimaljat, gongi ja laulu. Tervetuloa!