Esiintyjät

Festiva Magica on täynnä ihanan maagisia ihmisiä!

Festiva Magican artistit, taiteilijat & luennoitsijat esittäytyvät.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lauantai 29.7.2023

Isoteltta

Anja Kadziolka

La 11.00-11.30 Päivän avausrummutus

Aloitetaan yhdessä upea päivä yhdistymällä korkeisiin energioihin ja toistemme sydämiin shamaanirummun ja shamaanisen äänimaailman valossa ja rakkaudessa. Ja lähetetään yhdessä rakkautta myös koko maailmalle.

www.anjakadziolka.fi

Erkki Lehtiranta

La 11.45-12.45 Juo Vesimiehen maljasta – Luonne, rakkaus ja henkinen evoluutio

Vahvan ja väkevän Pluto-planeetan siirryttyä keväällä uuteen Vesimies-sykliin nostaa se esiin vahvat energiat, jotka vaativat käytännön henkisyyttä, tervettä erottelukykyä ja tahtoa palvella ihmiskuntaa ja planeettaa viisaalla tavalla. Luennolla avataan uusia näkökulmia Vesimiehen väkevään kutsuun meidän jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Henkinen evoluutiopaine kehottaa meitä kaikkia kurkottamaan kohti korkeuksia, kohti uudenlaista luonteen jaloutta, valoa ja elämänymmärrystä. Luennolla esiin nousee myös neljän ärrän teema: rajat, raha, rauha ja rakkaus.

Workshop: La klo 15.00-17.00 Tatamisali: Sinun syklisi henkisen astrologian valossa (20€)

Tule oppimaan syklejä*! Tässä workshopissa tutkitaan henkisen astrologian valossa osallistujien kartoilta löytyviä merkittäviä oman ikäkautesi astrologisia syklejä, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt! Astrologiset syklit antavat tietoa elämän luonteesta ja rytmiikasta. Maallinen kulkumme helpottuu, kun tunnemme taivaalliset askelmerkit.

Huom. Mikäli mahdollista, lähetä syntymätiedot etukäteen – etu- ja sukunimi, pvm, tarkka kellonaika, fyysinen paikkakunta + nykyinen asuinkunta > info@smilingstars.fi tai whatsapp: 0400761939.

FM Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kouluttaja ja kirjailija, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Hänen 12 kirjaansa käsittelevät henkisyyden eri osa-alueita aina henkisistä laeista musiikin vaikutuksiin ja henkiseen astrologiaan. 

www.smilingstars.fi

Harry Tuominen

La 13.00-14.00 - Ihmeiden Oppikurssi

Ihmeiden oppikurssi on yhdysvaltalaisten kliinisen psykologian professoreiden, Helen Schucmanin William Thetfordin avustuksella kirjoittama itseopiskelumenetelmän kuvaileva kirja, vaikkakaan Schucman ei nimeä heitä kirjoittajiksi. Schucman on väitteidensä mukaan saanut kirjan saneluna ”sisäiseltä ääneltä”, joka hänen mukaansa on Jeesuksen ääni. Kirja tähtää lukijan henkiseen vapautumiseen pelosta, eli egosta. Kurssi on opetukseltaan ei-dualistinen. Sen mukaan kokemamme maailma on aistiharha, josta voidaan vapautua noudattamalla Kurssin opettamaa kokonaisvaltaista anteeksiantoa.

Ihmeiden oppikurssi koostuu kolmesta osasta: Tekstiosasta, Oppilaan työkirjasta sekä Opettajan käsikirjasta. Kurssin oikeudet omistaa amerikkalainen The Foundation for Inner Peace -niminen yhdistys. 

Kurssi itse esittelee itsensä näin: ”Tämä on Ihmeiden oppikurssi. Se on pakollinen kurssi. Vapaaehtoista on vain se, milloin suoritat sen. Vapaa tahto ei tarkoita, että voisit määritellä opetussuunnitelman. Se tarkoittaa vain, että voit valita, mitä haluat opiskella tiettynä ajankohtana. Kurssin päämääränä ei ole opettaa rakkauden merkitystä, sillä se ylittää sen, mitä voidaan opettaa. Kurssin päämääränä on kuitenkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tietoisuuden tieltä, sillä rakkauden läsnäolo on sinun luonnollinen perintöosasi. Rakkauden vastakohta on pelko, mutta sillä mikä on kaikenkattavaa ei voi olla vastakohtaa. Tämä kurssi voidaan sen vuoksi tiivistää hyvin yksinkertaisella tavalla seuraavasti:

Mitään todellista ei voi uhata. Mitään epätodellista ei ole olemassa. Siinä on Jumalan rauha.”

Klaus Rahikainen

La 14.30-15.30 Kuinka opin rakastamaan?

Olen se kuuluisa Samavika-Rahikainen, se jonka syntisyyteen vedoten helpotamme omaa oloamme tehtyämme taas joitain typeryyksiä eli: ”Samavika Rahikaisella!” Minä kannan kaikki maailman synnit eli minussa todellakin on mahdollisuus kaikkeen inhimilliseen sairauteen, hulluuteen ja pelkoon samoin kuin minussa on myös kaikki inhimillinen ilo, viisaus ja rakkauskin. Kaikki riippuu siitä mitä tässä pyhässä nykyhetkessä – eli juuri nyt – valitsen. Kaikki kasvaa tästä hetkestä, aina!

Minua ei ole koskaan kiinnostanut raha tai uranluominen, vaan totuuden tunnistaminen kaikkien niiden varjojen takaa, jonne se niin maailmassamme kuin minunkin mielessäni on peitetty. Olen halunnut tietää ja ymmärtää, ja etsinyt vimmaisesti rakkautta useammastakin avioliitosta ja viiden lapsen isyydestä. 

Lopulta saatuani kasvattaa kuopukseni siihen vapauteen, jonka meille kaikille soisin, mutta johon en vanhempia lapsiani vielä osannut kasvattaa, sain itsekin vapautua omista peloistani ja varjoistani. Tuo vapahtumisen hetki oli huiman ilon ja autuuden tulva, jota jotkut lähimmäiseni jopa hulluudeksi kuvittelivat. Se on nykyisen elämäni perusvire, laulu jonka maailman syntytekstissä kerran kuvasin näin: ”Alussa oli ilo, joka lauloi ja loi.” 

Olen alussa ja lopussa. Olen perillä ikuisuudessa.

https://klausrahikainen.com/

 

Juho Lyytikäinen

16.00-17.00 Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen

Vaikuttaja, välittäjä, oman todellisen itsensä etsijä ja löytäjä

Kuka kantaa kehoasi ja mitä kehosi kantaa? Oletko kieltänyt jotain itsessäsi josta saattaisi löytyä avain onnellisuuteen?

Havaintoja, kokemuksia ja harjoituksia todellisen olemuksen etsintämatkasta

https://www.juholyytikainen.fi/

Antti Häyhä

17.15-18.00 Celestial Aura Healing meditaatio

Celestial Aura Healer -pääkouluttaja, energiaparantaja, näkijä ja sielunkuvataiteilija

Teemme voimakkaan lempeän meditaation, jossa yhdistytään omaan sieluvirtaukseen ja Alkulähde-yhteyteen

www.alkulahde.com

Anu Hämäläinen

La 18.15-19.00 Kasvilääkkeet opettajina ja kumppaneina

Olen Anu Hämäläinen, intuitiivinen energiahoitaja/shamanistinen parantaja.

Oma rakkauteni kasvilääkkeiden ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan avautui päälle neljä vuotta sitten, jolloin tapasin ensimmäistä kertaa äiti ayahuascan sekä isoisä huachuman.
Näiden lääkkeiden tapaaminen oli suuri käännekohta elämässäni, joka käytännössä käynnisti kunnolla entisen elämäni täydellisen romuttumisen jotta pääsisin pukkuhiljaa syntymään uudelleen siksi itsekseni jota kohti olen saanut nämä viime vuodet kasvaa.
 
Näiden neljän vuoden aikana olen tutustunut sekä työskennellyt monien upeiden kasvilääkkeiden kanssa, joista joidenkin kanssa olen ystävystynyt pikkuhiljaa syvemmin.
 
Luennolla kerron omista kokemuksistani näiden lääkkeiden matkassa, sekä niiden maailmasta.
Osa näistä kasvilääkkeistä on enteogeenejä, osa ei. Kaikilla omat upeat supervoimansa ja luonteensa.
 
Sunnuntain seremoniaa pohjustaen tulen kertomaan myös jonkinverran rapésta, tuosta Amatsonin shamaanien pyhästä lääkkeestä, joka on ollut todella suuri opettajani myös tämän neljän vuoden ajan.
Luennolla tutustumme tarkemmin rapéen lääkkeenä sekä opettajana, ja kuulemme myös sen luonteesta, työskentelystä sen kanssa ym.
 
Ilovaloa ja rakkautta sinulle, nähdään festareilla!
 

https://www.rakkaudentalo.com/

Jenni Turku

La 19.15-20.00 Sydämen avaaminen ja Rakkauden + Runsauden vastaanottaminen

Olemme kaikki ainutlaatuisia palasia yhdestä Luojasta ja meillä kaikilla on vahva luomisvoima. Jos koemme puutetta mistä tahansa, kyse on pohjimmiltaan siitä, että emme pysty vastaanottamaan. Universumi on rajaton – rakkautta ja runsautta riittää kyllä ihan kaikille, jos vain portit ovat auki.

Vastaanottamiskykyämme haittaavat mm. erilaiset pelot ja rajoittavat uskomukset (”En ansaitse”, ”En osaa”, jne). Pelot juontavat juurensa yleensä erilaisista kivuliaista ja traumaattisista menneisyyden kokemuksista.

Tämän luennon pääpaino on ryhmäenergiahoidossa, jossa puretaan pois vastaanottamista haittaavia blokkeja (vanhoja kipuja ja pelkoja) ja vahvistetaan sisäistä turvaa sekä omaa rakkaus-runsausvärähtelyä. Kun tunnemme olevamme turvassa, uskallamme myös avautua vastaanottamaan unelmiamme.

Jenni Turku on traumahoitaja, energiahoitaja ja klassinen homeopaatti.

Oman monivuotisen traumatyöskentelynsä myötä Jenni tuli tietoiseksi alitajuisista tunnetraumoista ja niiden suuresta vaikutuksesta jokapäiväiseen elämäämme. Meistä jokainen kantaa vähintäänkin tiedostamatonta traumojen taakkaa, mikä näkyy esim. hankaluuksina ihmissuhteissa ja vaikeutena luoda omaa unelmaelämää. Jenni on erikoistunut tunnetraumojen parantamiseen sekä alitajuisten rajoittavien uskomuksien poistamiseen.

https://jenniturku.com

 

Jenna Mäkelä

La 19.15-20.00 Tatamisali– Irtipäästö ja egominän tunnistaminen, luento (0€)

Jenna tekee energiahoitoja mm. chakra balansointia ja puhdistushoitoa.
Uskon luonnolliseen energiaan ja käytän energiahoidoissani omaa luonnollista energiaa asiakkaan, itseni ja universumin välillä. Pyydän korkeinta mahdollista energiaa jota hoidettava on valmis vastaanottamaan, ei enempää eikä vähempää jolloin hoito täsmentyy juuri oikealla tavalla hoidettavan tarpeiden mukaan. Minä toimin vain kanavana sinun ja korkeimman sinäsi välillä. Hoidoissani voit saada sieluyhteyden korkeimpaan sinääsi ja saada vastauksia juuri tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Usein hoidon aikana asiakkaani menevät syvään meditatiiviseen tilaan tai nukahtavat. Hoidon jälkeen käymme läpi puolin ja toisin tuntemukset, visiot ja kartoitamme itseparantamisen hoitotarpeita. Joskus hoidettava saattaa näyttää minulle myös edellisiä elämiään. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen!

https://www.valkhea.com/

Arto "Ukko" Hämäläinen

La 18.00-21.00 (noin) Rumpupiiri (pihapiiri, sateella Pikkuteltta)

Rumpumestari

Arto Ukko Hämäläinen on Suomen rumpupiirien grand old man. Arto vetää Festiva Magicassa Karjalohjalla lauantaina maksuttoman pihapiirissä rumpupiirin, joka kestää noin 3 tuntia. Ota oma rumpu mukaan jos sinulla on. Mukaan voi osallistua myös ilman rumpua!

https://www.rumpumestari.fi/

Mikko Heikinpoika

La 20.30-22.00 Syvää, kohottavaa & uniikkia livemusiikkia!

Mikko Heikinpoika on rituaalimuusikko ja musiikintuottaja Suomesta. Hän kutsuu esiin voimakkaita äänimatkoja joissa yhdistyy muinaisia äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa, liveluuppausta, maadottuneita rymejä ja syviä sydänjuuria koskettavia taajuuksia.

Ammentaen pohjoismaisen ja siperialaisen musiikin juurista hän luo kokemuksen, joka tähtää muuntuneisiin tajunnantiloihin. Vaikuttuen luonnosta, mutta myös yltyvästä symbioosistamme teknologian kanssa,  voimakkaat rytmit, äänimaisemat ja sielua ravisuttava tanssi kutoutuvat yhteen luodakseen tilaa transsille.

 

Workshopit
lauantai

Anna-Maija Tianen

La 11.30-12.50 Tatamisali: Sisäisen lapsesi kanssa

Tervetuloa työpajaan kohtaamaan sisäinen lapsesi ja työskentelemään hänen kanssaan! Sisäiseen lapseen on tallentunut kaikki haavamme, kaikki kokemamme vääryydet ja loukkaukset. Hänelle tärkeintä on pitää meidät turvassa, ja se voi ilmetä meissä aikuisissa esim. ylimitoitettuna reagoivuutena, itsesabotointina, kyvyttömyytenä toteuttaa täyttä potentiaaliamme, asioiden loputtomana lykkäämisenä, puskemalla itseään äärirajoille esim. työssä, suorittamalla elämää, hakeutumisena toistuvasti satuttaviin ihmissuhteisiin, tai vaikeutena toteuttaa jotain itselle tärkeää elämässä. Haavoittunut sisäinen lapsi torppaa meidän haaveemme ja mahdollisuutemme tai vaurastumisemme, jos kokee tulevansa jollain tavalla uhatuksi.

On kuitenkin mahdollista kehittää turvallinen sisäinen äiti, joka ravitsee sisäistä lasta uuteen eloon! Sisäinen äiti antaa lapsiosallemme turvaa ja mahdollisuuden kokea rakkaudellista yhteyttä. Näin matkaamme kohti todellista aitoa luonnollista itseämme ja vapaudumme vanhasta painolastista. Erilaisten harjoitusten kautta sisäinen lapsemme tulee kohdatuksi, lohdutetuksi ja hän ymmärtää että satuttaneet asiat ovat jo menneisyydessä!

Annika Schauman

La 13.00-14.30 Tatamisali: BodyMindSoulFullness (15€)

Nyt On Sinun Vuorosi Loistaa

Yhdisty aitoon sydänitseesi, omaan voimaasi – ota hyvinointisi ohjat omiin käsiisi. Tule kokemaan bodymindsoulfullnes-läsnäolo ja ota yksinkertainen voimaantumismalli omaksesi – tunnet elinvoiman virtauksen, mielen kehon ja sielun läsnäolon.

Koetaan aitoa sydänyhteyttä – ilon valovoima
• Annetaan tulla ulos kaiken mitä ei  enää tarvita
• Keskitytään syvenevään hengitykseen – koetaan mielen rauhoittuvan
• Tiedostetaan keho mieli ja sielu – sydänkoherenssin virtaus
• Tunnetaan ilo kehomielessä  – aito sydäntietoisuusläsnäolo
• Äänimaljarentoutuksen voima

Ohjelmassa  erilaisia, yksinkertaisia lempeän vahvoja tietoinen hengitys- liikeläsnäolo- rentous- ja irtipäästämisharjoituksia sekä purkava että  maadoittava ääni kuin myös hoitava  määrätietoinen läsnäolokosketus

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi – tule sellaiseksi kuin olet. Oma vesipullo suotava.

Halutessasi voit myös ilmottautua ennalta:
schauman.annika(at)gmail.com tai Whatsapp tg puh 040 7606 285

On Sinun Vuorosi Loistaa – Bmsf  auttaa sinua tiedostmaaan oma aito tsesi, tapasi olla elää  ja ilmentää itseäsi, kuuntelemaan intuitiotasi, sisäistä ohjaustasi.

Bodymindsoulfullness-sydäntietoisuusläsnäolo auttaa  kehoa ja mieltä rentoutumaan – Sinua vähin erin löytämään ja ilmentämään aitoa itseäsi, tunnistamaan, antamaan anteeksi ja vapauttamaan kehomieleen sitoutuneita elämäniloa rajoittavia tunteitasi – niin  pienempiä kuin mahdollisia isompiakin traumojasi.

Bmsf  on pitkän, 25 vuoden oman Ilon Valovoima kehityspolkuni varrella koulutusteni ja käytännön,  paikallisen asiakas-, koulutus- ja tyhy-valmennustyön, kautta kehittynyt toimintamalli. Olen myös mm NLP- Shindo- & Life coach ja Rentoutusterapeutti.

Nyt on koittanut Juha Tapionkin laulun mukainen Toinen Aika – jota on valitettavasti vaikea löytää edes Youtubesta, saatika että sitä yksikään radiokanava soittaisi. Kaksikin live-versiota siitä yhä on siellä, etsipä ja kuuntele.

 Ilon Valovoima
Annika Schauman
NLP-Shindo-&Life coach, Rentoutusterapeutti
Mikkeli
www. Shindo.fi

Erkki Lehtiranta

La klo 15.00-17.00 Tatamisali: Sinun syklisi henkisen astrologian valossa (20€)

Tule oppimaan syklejä*! Tässä workshopissa tutkitaan henkisen astrologian valossa osallistujien kartoilta löytyviä merkittäviä oman ikäkautesi astrologisia syklejä, jotka ovat ajankohtaisia juuri nyt! Astrologiset syklit antavat tietoa elämän luonteesta ja rytmiikasta. Maallinen kulkumme helpottuu, kun tunnemme taivaalliset askelmerkit.

Huom. Mikäli mahdollista, lähetä syntymätiedot etukäteen – etu- ja sukunimi, pvm, tarkka kellonaika, fyysinen paikkakunta + nykyinen asuinkunta > info@smilingstars.fi tai whatsapp: 0400761939.

FM Erkki Lehtiranta on ammattiastrologi, kouluttaja ja kirjailija, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Hänen 12 kirjaansa käsittelevät henkisyyden eri osa-alueita aina henkisistä laeista musiikin vaikutuksiin ja henkiseen astrologiaan. 

www.smilingstars.fi

Maitri Tantrika

La 17.30-19.00 Tatamisali: Rakkaudellinen yhteys itseen ja muihin - tantrinen työpaja naisille (15€)

Rakkaudellinen yhteys itseen ja muihin – tantrinen työpaja naisille  (15€)

Iris Noesis Soihtusydän & Johanna Crow

La klo 12.00-14.00 Pikkuteltta: – Rakkauskylpy -työpaja (10€)

Rakkauskylpy on rakkauden virtaa sisäänpäin ja ulospäin. Rakkauden hengitystä. Rakkautta kehollesi, energiakentällesi, sydämellesi sekä rakkautta kanssakulkijoillesi. Lempeät harjoitukset ja energiahoito kuljettelevat sinua pehmeän vahvasti kohti ydintäsi, kohti sydämessäsi olevaa keskusta. Kohti sitä, mitä me olemme syvimmillämme: Rakkautta. Työpajan kesto on noin 2 tuntia. Ensimmäisen tunnin aikana kohdistetaan huomiomme sisäänpäin; toinen tunti käytetään toistemme lempeään kohtaamiseen.

Otathan mukaasi joogamaton tai viltin, jonka päällä sinulla on miellyttävää makoilla. ’Työpajaa ohjaamassa Rakkauden Jumalattaret Johanna ja Iris. Kaksi ihmeellistä, sydämestä käsin elävää feminiinienergian ilmentymää.

 

Avantgarde-noita Maiju ’Nueme’ Nurmesniemi

La klo 15.00-16.00 Pikkuteltta: Energisoiva 12 chakrameditaatio (0€)

A votre service <3 

Sinun intentiosi, toiveesi ja valmiutesi ratkaisee sen mitä kauttani saat rakas. Haluan Sinun Korkeinta Parastasi. Olen laaja, lempeä ja turvallinen kasvualustasi. 

Kykyni muuntaa Äiti-Maan energioita sekä ammentaa Isä-Taivaan loputtomasta kirkkaudesta = taattu vaikutus, joka kantaa läpi koko festivaalielämyksen! Festiva Magicassa yhdistän terveysteknologiaa ja energiahoitoa – lisäksi halutessasi teen pulmien purkua noudattaen prosessia joka mahdollistaa ongelmien ratkaisun parhaimmillaan minuuteissa. 

Voisi sanoa että olen ollut henkisellä tiellä koko 44-vuotisen elämäni, mutta toden teolla olen aloittanut noin 20 vuotta sitten. Viime vuosina olen opiskellut enemmän myös mielen toimintaa NLP:n ja hypnoosin kautta sekä erilaisten mentaalivalmennusmodaliteettien kautta. Reiki on ollut elämässäni 15 vuotta, olen Usuin linjan Master; koulutan ja teen hoitoja aktiivisesti Jyväskylän Mandalatalolla, sekä kouluttaudun lisää. Viimeisin koulutukseni on transsendentaalisen energiahypnoosihoitajan I-taso.  Hoitoni määräytyy aina hoidettavan mukaan. 

NeuroVizr on laiterepertuaaristani viimeisin ja se on ns. aivohyvinvointilaite. NeuroVizr käyttää kirjaimellisesti valokieltä eli se tykittää kirkkailla ledeillä erilaisia valoimpulssien sarjoja suljettujen silmien taakse saaden aikaan muuntuneen tajunnantilan, jossa pääset matkalle fraktaalien maailmaan. Kokemuksen täydentää kuhunkin ohjelmaan kuuluva äänimaisema. NeuroVizr vaikuttaa mm. hermostolliseen hyvinvointiin, kognitiiviseen suorituskykyyn, luovuuteen ja tietoisuuden tutkimiseen, ja olen sen havainnut oleellisen tärkeäksi lisäksi energiahoitoihin. Kun asiakas on ennen hoitoa NeuroVizr-käsittelyssä pääsemme niin hoitaja kuin hoidettavakin syvemmille tasoille hoidossa. Huomaathan että laite ei sovellu epileptikoille.  

Neurosonic on kotimainen innovaatio, rentoutuslaite joka tuottaa erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressi lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat. Kehon ja mielen rentous ovat avain paranemiseen ja yhdessä tärinän kanssa se edistää kehoon lukkiutuneiden tunteiden/muistojen/traumojen vapautumista. Käytössäni on Neurosonic-tuoteperheen tehokkain mobiilipatjamalli ”Wave”. Neurosonicin syliin sulaa ja seurauksena on autuuttaan killittävä solujen sinfonia. 

www.mandalatalo.com

Maiju Nurmesniemi
Reiki- ja NLP-Master, funktionaalinen ravintoneuvoja, avantgarde-noita ja intergalaktinen aatelinen
*Noblesse oblige*

 

Sunnuntai 30.7.2023

Lava

Samuli Perälä

Su 10.10-11Hyvä ja paha maailmassa – Elämän isojen mysteerien äärellä

Samuli on entinen huippu-urheilija ja valmentaja, joka saavutti urallaan mm. voimanoston nuorten maailmanmestaruuden ja kaksi EM-kultaa. Hän oppi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoaan kuitenkin vasta sen jälkeen, kun huomasi ajautuneensa henkisesti ja fyysisesti pahaan epätasapainoon. Tuolloin oikeiden kysymysten kautta alkoi matka todellisempaan, aidompaan elämään.

Samuli koki syvän transendentaalisen kokemuksen vuonna 2008, jonka jälkeen hänen omien sanojensa mukaan; ”mikään ei ole enää ollut entisellään.” Hänen tietoisuutensa muuttui tuon kokemuksen myötä pysyvästi.

Samuli on kulkenut pitkän matkan henkisyyden ja sydäntietoisuuden polulla. Hän on ohjannut lukuisia ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoonsa ja omaan sydämen viisauteen. Tällä hetkellä Samuli toimii luennoitsijana, meditaatio-ohjaajana ja hoitajana.

https://www.samuliperala.fi/

Veli Martin Keitel

Su 11.30-12.15 Uusi Atlantis - olemmeko oppineet?

Ihmiset tyrivät pahasti Atlantiksella, ja kuitenkin kaikki meni suunnitelman mukaan. Nyt meillä on jälleen teknologiat, joille voimme tuhota kulttuurimme. Tässä tilanteessa monien inkarnaatiomuistot tuolta ajalta aktivoituvat, jotta osaisimme kulkea suunnitelman mukaan nytkin. Kerron Atlantiksen ja muinaisen Egyptin oppiläksyistä ja vertailen muinaista ja nykyistä teknologiaa ja tietoisuuden tilaa toisiinsa.

Olen pitänyt luentoja henkevistä aiheista jo vuodesta 1997. Vedän hengitysterapiaa, teen selvänäköisiä tulkintoja, järjestän matkoja Englantiin ja valmistan 3-ulotteisia kuvia. Musiikkipedagogina tuon musiikkia mukaan myös henkiseen koulutustoimintaani.

https://martinkeitel.wixsite.com/sielunpuuwww.suntantra.com

Päivi Kaskimäki

• 12.30-13.30 Päivi Kaskimäki - Miltä tähdeltä olet kotoisin? Tähtimeditaatio

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla,
selvänäkijänä ja maya-astrologina.

Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Minulta haetaan myös ratkaisuja elämän kriiseihin tai haasteellisiin tilanteisiin. Katselmukseeni voi tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan inspiraatiota ja energisoivaa tietoa. Kohtaaminen on aina täysin luottamuksellinen.

Kotisivut

Meri Nikula

Su 14.00-15.00 Meri Nikula - Vapauttava äänimatka

Meri Nikula on äänitaiteilija, kohtutietoisen äänenkäytön opettaja ja parantavan äänen kanava. Hänen ainutlaatuinen, vapaana virtaava äänensä koskettaa syvästi, avaten sinut uusille oivalluksille elämässäsi. Ihmisäänen parantavat ulottuvuudet ja rakastava suhde kehoon ovat kaiken hänen työnsä perusta. Merin lävitse virtaava energia on hyvin korkeavärähteistä. Samalla elävä yhteys maahan juurruttaa ja on valtava voiman lähde. 

Merin äänimatkat ovat musiikillisesti upeita konsertteja ja samalla ryhmähoitoja, joissa jokainen linjautuu omaan keskuskanavaansa. Kanavoitu, kerroksellinen laulu, shamaanirummut ja kristallimaljat vievät sinut sisäiselle matkalle oman sielusi maisemaan. Merin äänimatkat käynnistävät usein eheyttävän prosessin jonka vaikutus jatkuu pitkään.

www.merinikula.com 

Anne Puolakanaho & Antti

Su 15.15-16.00 Soulfulness Q&A – yleisön kysymyksiin vastaamassa Anne Puolakanaho ja Antti Häyhä

Celestial TV:n Youtube-kanavalta tutut psykologi Anne Puolakanaho ja energiaparantaja Antti Häyhä vastailevat yleisön henkisyyteen ja ihmiselämään liittyviin kysymyksiin.

www.soulfulness.fi

Arto "Ukko" Hämäläinen

Su 16.00-17.00 Tarinoita rummuista

Rumpumestari Arto Ukko Hämäläinen on Suomen rumpupiirien grand old man. 

https://www.rumpumestari.fi/

 

Workshopit
sunnuntai

Anja Kadziolka

Su Tatamisali 10.00-11.30 Yhdisty Äiti Maan villiin alkuvoimaan (20€)

 Syty oman voimasi liekkiin ja vapauta itsesi. Shamanistisessa seremoniassa virratamme yhdessä Äiti Maan voimaa rytmien, äänen tuottamisen ja tanssin kautta. Seremoniassa luodaan yhdessä valtava pyhä, rakkauden aalto, joka nostaa meistä jokaisen omaan alkuvoimaiseen villiin naiseuteen, seksuaalienergiaan, luomisvoimaan. Pääset antautumaan täysin puhdistaville energioille, purkamaan, heittäytymään ja kokemaan voimallisen, parantavan kohtuyhteyden Äiti Maahan.

www.anjakadziolka.fi

Samuli Perälä

Su Tatamisali 11.30-13.15 Samuli Perälä – Onnellisen elämän salaisuus (20€)

Samuli on entinen huippu-urheilija ja valmentaja, joka saavutti urallaan mm. voimanoston nuorten maailmanmestaruuden ja kaksi EM-kultaa. Hän oppi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoaan kuitenkin vasta sen jälkeen, kun huomasi ajautuneensa henkisesti ja fyysisesti pahaan epätasapainoon. Tuolloin oikeiden kysymysten kautta alkoi matka todellisempaan, aidompaan elämään.

Samuli koki syvän transendentaalisen kokemuksen vuonna 2008, jonka jälkeen hänen omien sanojensa mukaan; ”mikään ei ole enää ollut entisellään.” Hänen tietoisuutensa muuttui tuon kokemuksen myötä pysyvästi.

Samuli on kulkenut pitkän matkan henkisyyden ja sydäntietoisuuden polulla. Hän on ohjannut lukuisia ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoonsa ja omaan sydämen viisauteen. Tällä hetkellä Samuli toimii luennoitsijana, meditaatio-ohjaajana ja hoitajana.

https://www.samuliperala.fi/

Antti Aalto

Su klo 13:45-15.45 Kristallimaljakonsertti (vapaaehtoinen maksu)

Äänikylvyssä saat rentoutua sisäisen maailmasi äärelle hoitavien äänten saattelemana. Soittimina käytössä ovat mm. kristallimaljat, gongi ja laulu. Tervetuloa!

Minna Kokki

Su klo 16.00-17.00 Intuitiivinen luento juuri tähän hetkeen (0€)

Olen Minna Kokki ja yritykseni Kaunis hetkesi on vielä aika tuore tuttavuus henkisellä alalla.
Olen kuitenkin herännyt henkisyyteen ja saanut kasvatettua omaa tietoisuutta räjähdysmäisen nopeasti.
Toimin energiahoitajana ja regressiohoitajana, mutta ennenkaikkea henkisenä oppaana/mentorina kaikille teille valosieluille jotka kaipaatte apua oman polkunne matkan varrella.
Jaan paljon sitä tietoa mikä on auttanut minua omalla polullani, mutta taustalla on joukko valonauttajia ohjaamassa minne mentorointi istunnot etenevät. 
Istunnoissa käydään läpi asioita jotka ovat juuri siihen hetkeen asiakkaan korkeimman parhaan hyväksi. ❤️
 
Asun ja työskentelen tällä hetkellä Vantaalla, mutta palvelut saatavilla myös etänä.
 
Järjestän myös liiketilallani Valon pyramidi kehityspiirejä, missä jokainen osallistuja pääsee työstämään omaa sisäistä voimaansa ja oppii ymmärtämään omia kykyjään.
Piireissä ei ole koskaan etukäteen suunniteltua aihetta, vaan aihe tulee verhon takaa valonauttajien johdattelemana.
 
Toimin kaikessa aina intuition ja johdatuksen varassa, joten esim. luentojen aiheita en etukäteen voi kertoa, koska avaudun niiden aikana kanavaksi ja tuon siihen hetkeen juuri sen mikä on kaikkien korkeimman parhaan hyväksi. 
Samalla kaavalla teen sisältöä YouTubeen.
Elän siis täysin hetkessä, olemalla läsnä ja se on yksi asia luontoyhteyden lisäksi mihin autan muita löytämään polkunsa. ❤️
 
Rakkaudella,
Kaunis hetkesi / Minna ✨
 

Merja Kallunki

Su 11.00-13.00 Pikkuteltta: Breathwork for Release- seremonia ja hengitystyöskentely (15€) Kesto 2 h.

Open your Body hengitystyöskentelyä
Energiahoitaja
Valmentaja

MER Myfascial Energetic Release-hoitaja

Olen kotoisin Lapista, kävin koulut Rovaniemellä, mutta käytännössä oon viettänyt suurimman osan lapsuudestani Sallassa. Isäni oli saamelaisesta suvusta ja poronhoito oli läsnä lapsuudenkodissa. Omaan vahvan olemuksen ja yhteyden luontoon, koska olen vahvasti elänyt läsnä luonnon kanssa. Olen jo pitkään asunut Helsingissä. 

Olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti ja vastannut heidän arjestaan jo 7 vuotta yksin. Akateemiselta koulutukseltani olen erityisluokanopettaja ja sosionomi (AMK). Työskentelin vuosia erityisluokilla, mutta tunsin työn raskaaksi. Musta tuntui, että yhteiskunta ja omat arvoni olivat ristiriidassa enkä voinut toteuttaa omien arvojeni mukaista kasvatustyötä. Pikkuhiljaa siirryin toiminimiyrittäjäksi. 

Opiskelin NLP valmennusta, Prananadi energiahoitotekniikkaa ja syksystä 2022 helmikuuhun 2023 oon opiskellut hengitystyöskentelyn ohjaajaksi. Pieni pala kerrallaan valomaailman työ alkoi kutsumaan.

https://merjakallunki.fi/

Anu Hämäläinen

Su 13.30-16.30 Pikkuteltta: Rapé seremonia. Kesto 3h. (40€)

Tervetuloa työskentelemään Amatsonin shamaanien pyhän läkkeen, rapén kanssa,  joka on hyvin voimakas energioiden puhdistaja.
 
Sen lisäksi, että rapé auttaa meitä puhdistumaan jumiin jääneistä negatiivisista energioista, se myös maadoittaa, auttaa selkeyttämään tunteita, sekä rauhoittaa ja kirkastaa mieltä. 
Rapén avulla pääsemme laskeutumaan syvälle itseemme, ja sukeltamaan puhdistavaan meditatiiviseen työskentelyyn.
 
Kenelle?
Seremonia on tarkoitettu sinulle, joka olet jo matkannut henkistä polkuasi jonkin aikaa, ja olet tottunut syvään työskentelyyn itsesi kanssa.
 
Tällä hetkellä kaipaat mahdollisesti maadoitusta, energioiden puhdistusta, ja selkeyttä sekä ohjausta elämäsi haasteisiin.
 
Mitä odottaa?
Aluksi käymme läpi tarkemmin rapén kanssa työskentelyä, ja pidämme intentioiden jakopiirin.
 
Tämän jälkeen aloitamme seremonian pyhän tilan avaamisella, ja laskeudumme työskentelemään rapén kanssa.
Työskentelyn ajan meitä ohjaa rapén kanssa työskentelyä tukeva musiikki, shamaanirumpu, sekä Valokielilaulut.
 
Seremonian aikana annamme jokaiselle myös työrauhan henkilökohtaiseen työskentelyyn, joten emme jutustele keskenämme seremonian aikana.
 
Anu pitää turvallista tilaa kaikille rauhalliseen työskentelyyn, sekä auttaa ja tekee hoitoa myös henkilökohtaisesti tarvittaessa.
 
Seremonian jälkeen pidämme vielä loppupiirin jossa käymme läpi kokemuksia. Loppupiiriä varten voit varata pientä naposteltavaa jaettavaksi kaikkien kesken.
 
Vetäjästä:
Anu Hämäläinen on työskennellyt kasvilääkkeiden kanssa tiiviisti vuodesta 2019, joista rapé on ollut yksi hänen suurimpia opettajiaan.
Anu tekee intuitiivista/shamanistista hoitotyötä, ja hänellä on paljon kokemusta erilaisten yksilöhoitojen lisäksi myös monenlaisesta seremoniatyöskentelystä.
Hän on tottunut auttamaan ihmisiä läpi prosessiensa, tarjoten rakkaudellisen ja turvallisen energiansa työskentelyn tueksi läpi vaikeidenkin kokemusten. 
Voit käydä lukemassa lisää Anusta ja hänen työstään  www.rakkaudentalo.com
 
Ennen seremoniaa:
Käy läpi intentioitasi. Miksi olet tulossa työskentelemään tämän pyhän lääkkeen kanssa?
Mitä sinulle kuuluu? Mitä tarvitset juuri nyt? Mitä asioita haluaisit itsessäsi työstää tai mistä haluaisit päästää irti?
 
 
Mukaan:
Joogamatto (jos mahdollista)
Vesipullo
Olemme teltassa, joten lämpimät rennot vaatteet ja villasukat
Viltti ja tyyny
Voimaesine alttarille halutessasi
Pientä purtavaa jaettavaksi kaikille seremonian jälkeen (ei pakollinen)
 
ILMOITTAUTUMINEN
 
Hinta: 40€ 
 
P.s. Paikkoja on rajoitetusti joten kannattaa varata paikkasi mahd.hyvissä ajoin. Ilmoittautuessa kerro jo hieman minkä asian kanssa haluaisit mahdollisesti työskennellä seremoniassa.
 
 
Yleistä:
Rapé on täysin laillinen tuote kaikkialla maailmassa.
Rapéa ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana.
Ennen rapé seremoniaa on hyvä välttää raskasta syömistä n. 2-3h.
 
LISÄTIETOA RAPÉSTA: