Yöpyminen

Festiva Magicassa voit yöpyä monella tavalla

Yöpyminen

Festiva Magicassa voit yöpyä eri tavoin

Omalla teltalla

Vanhan Passin piha-alueella on mahdollista yöpyä omalla teltalla. Telttapaikan hinta on 15€. Sauna, wc ja suihku käytössä Tatamisalin yhteydessä telttailijoille. Osta telttapaikka  lippukaupasta.

Hotellimajoitus Lohja Spassa

Mikäli toivot yksilöllisempää majoitusta, vain 500 metrin etäisyydellä olevasta Lohja Spa:sta voi varata 1hh ja 2hh huoneita. 
Yhteystiedot: myynti@lohjaspa.fi / puh 03060840 (ma-pe klo 8-17)
www.lohjaspa.fi

Patjalla yhteismajoituksessa

Vanhan Passin Tatamisalissa voit yöpyä yhteistilassa patjalla hintaan 20 €/yö. Patjat löytyvät paikan päältä. Tyynyjä on, mutta liinavaatteet omat mukaan ja peittokin mieluusti. Tai sitten makuupussi. Sauna ja suihkumahdollisuus.

Tatamisali on ohjelman ajan workshop-käytössä. Tatamisali tulee olla tyhjä majoittujista la klo 10-22 ja su klo 10-17.  Tatamisalin sisäänkäynnistä heti oikealla olevaan huoneeseen voi jättää omia petivaatteitaan ja kantamuksia. Huom! Mitään arvokasta ei kannata jättää valvomatta.

Osta Tatamisalin majoitus lippukaupasta.

Koulumajoitus

Kyseessä on Karjalohjan koulun liikuntahalli. 1,5 km matkan päässä. Sieltä on minibussikyyti tapahtumaan. Mukavuuksia ei ole kuin wc. Oma patja ja petivaatteet mukaan. Koulumajoitus avataan tapahtuman ohjelman päätyttyä ja suljetaan ohjelman alkaessa. Eli koululla ei voi majailla tapahtuman aikana.
Osoite: Koulukuja 10, 09120 Karjalohja. Hinta 10€/yö.

Osta koulumajoitus lippukaupasta.